26.3.2020 klo 12:24
Uutinen

Keskusteluapua yrittäjille!

Oulun seurakunnat ryhtyvät palvelemaan yrittäjiä uuden puhelinpalvelun välityksellä. Ensi maanantaina 30. maaliskuuta kello 18–21 päivystää ensimmäistä kertaa pelkästään yrittäjien yhteydenotoille tarkoitettu auttava puhelinlinja. Puhelinpalvelu tarjoaa yrittäjille keskusteluapua jossa puhelimeen vastaavat henkilöt tuntevat yrittäjyyttä omakohtaisesti.

Mieltään voi huojentaa halutessaan myös nimettömänä!
Vaikka uusi palvelu on paikallinen – pääsääntöisesti oululaisyrittäjille tarkoitettu – toimii se valtakunnallisen Kirkon keskusteluavun periaatteilla. Se tarkoittaa, että päivystäjät ovat vaitiolovelvollisia ja koulutettuja vapaaehtoisia. Keskusteluapuun kuuluu myös luottamuksellisuus ja anonyymius. Palveluun voi siis halutessaan soittaa nimettömänä. Yrittäjille suunnattu keskustelulinja päivystää kerran viikossa maanantaisin aina samaan aikaan, kello 18–21.Toivomme, että yrittäjät tarttuvat mahdollisuuteen helpottaa omaa oloaan keskusteluavussa.

Kirkon keskusteluapu päivystää joka ilta!

Vaikka uusi palvelu on alkamassa, muistutamme että Kirkon keskusteluavun Palveleva puhelin, päivystää joka ilta kello 18–24.Kirkon keskusteluapua on tarjolla myös palvelevassa chatissa ja netissä.
– Myös seurakuntien diakoniatyö palvelee ihmisiä eri tavoilla, muun muassa taloudellisissa avustusasioissa. www.oulunseurakunnat.fi/apua-ja-tukea/tyontekija-tavattavissa

Oulun seurakuntien yrittäjäpuhelimen numero on p. 040 6194194. Kirkon palvelevan puhelimen numero on p. 0400 22 11 80 .Operaattori veloittaa puheluista liittymäsopimuksen mukaisen hinnan. Palveleva chat ja -netti: kirkonkeskusteluapua.fi