1.6.2023 klo 11:30
Uutinen

KIERTO-talous projekti Lielahdessa

KIERTO – Kiertotaloudesta kasvua on Euroopan sosiaalirahaston rahoittama kumppanuushanke, jonka tavoitteena on kasvattaa kiertotalousosaamista sekä luoda uusia kiertotalouden työllisyyspalveluita. Hankkeen päätoteuttajana toimii Tampereen Kaupunki ja osatoteuttajina Tampereen evankelisluterilainen seurakuntayhtymä, Ekokumppanit Oy, Nextiili ry, Sopimusvuori ry sekä TITRY ry. Hanke jatkuu 31.8.2023 asti.

PAKKAUSPEHMUSTETTA VANHOISTA PAHVILAATIKOISTA

Lähetätkö tuotteita, jotka on saatava ehjänä ja siistinä perille? Oletko kyllästynyt muovisiin ja epäekologisiin pakkaustäytteisiin? Nyt voit hyödyntää käytetyt pahvilaatikot pakkauspehmusteeksi!

Lielahdessa osatyökykyisiä työllistävä TITRY ry investoi osana KIERTO – Kiertotaloudesta kasvua -hanketta uudentyyppiseen kartonkisilppuriin. Laitteella voidaan valmistaa kestävää ja hyvin suojaavaa pakkauspehmustetta ja -täytettä vanhoista, käytetyistä pahvilaatikoista.

Lue mitä konkreettisia toimia TITRY ry on tehnyt kiertotalousajatusten toteuttamiseksi, lue lisää heidän sivustoltaan: https://titry.com/pakkauspehmustetta-pahvilaatikoista/