Jenni Pöllänen
14.6.2022 klo 07:30
Uutinen

Kiitokset lämpimästä vastaanotosta

Sateinen ja viileä kevät on vaihtunut aurinkoiseen ja aavistuksen lämpimämpään kesäkuuhun. Ensimmäiset viikkoni Pirkanmaan Yrittäjissä ovat menneet vauhdilla, ja minulla on ollut mahdollisuus tutustua useampaan Yrittäjien paikallisyhdistykseen ja yrittäjiin.

Saamani vastaanotto on ollut lämmin, ja haluankin kiittää kaikista hyvistä keskusteluista tapahtumissa ja kohtaamisissa ympäri Pirkanmaata. Minulle kuunteleminen on hyvin tärkeää ja myös kehityksen elinehto. Kuulen siis jatkossakin enemmän kuin mielelläni, miten Pirkanmaan eri alueilla menee, millaiset asiat ovat tällä hetkellä mielessä, ja miten yhdessä voimme kehittää yrittäjien arkea, paino sanalla yhdessä.

Nyt ja tästä eteenpäin eletään vilkkainta kesätapahtumasesonkia. Erinäiset tapahtumat keräävät yhteen yrittäjät, kunnan toimijat, asukkaat sekä mökkiläiset. Näille kohtaamisille on varmasti nyt poikkeuksellisen suuri tilaus. Tempauksiin, tapahtumiin, markkinoihin ja ylipäätään yhteiseen kesän iloitsemiseen on ollut nimittäin muutaman vuoden tauko. Nautitaan siis tulevasta kesästä ja osallistutaan yhdessä tehden samalla mainioita kesähankintoja Pirkanmaan laajasta ja laadukkaasta tarjonnasta.

Kuluttajina meidän ei kannata unohtaa paikallisten yritysten ja palveluiden tärkeää roolia myöskään tulevana kesänä. Nyt on se hetki, kun voimme jokainen varmistaa, että käytössämme ovat paikalliset palvelut ja suosimme paikallisuutta myös ostoksia tehdessämme. Meillä täällä Pirkanmaalla on erinomainen mahdollisuus tukea paikallista yrittäjää ostamalla tuotteita ja käyttämällä palveluita, jotka työllistävät yrittäjiä ja luovat toimintaedellytyksiä yrityksille.

Tämän lehden numerosta löytyy muutama oiva esimerkki yrityksistä, joissa paikallisuus ja palvelu ovat sydämen asia. Tämän julkaisun teemasta johtuen esiin on nostettu eritoten rakennusalan firmoja. Remontoidessasi kesämökkiä, uudistaessasi omakotitalon pihaa, teettäessäsi putkitöitä ja vaikkapa miettiessäsi sisustuspalveluita, löydät asiantuntevaa osaamista ympäri Pirkanmaata. Sama kattava tarjonta ulottuu tietysti valtavan monelle muullekin sektorille. Ja se taas on sitä parasta mahdollista elinvoimaa.

Pirkanmaan Yrittäjä -lehden pääkirjoitus 14.6.2022

Päätoimittaja Jenni Pöllänen