7.6.2019 klo 12:54
Uutinen

Kiitos yrittäjät!

Kokemuksia harjoittelusta Savon Yrittäjissä

Ihmisen kokema aika on suhteellista, tämähän on jo tiedetty aikapäiviä. Näinhän tässäkin kävi. Tuntuu, että vasta aloitin viiden kuukauden mittaisen harjoittelujakson Savon Yrittäjillä ja nyt se alkaa olla jo ohi.

Kun aloitin tammikuussa 2019 ulkona oli niin kylmä, että lounaalle viereiseen taloon piti mennä parkkihallin kautta, ettei paleltunut matkalla. Nyt lämmin kesäsää jo houkuttelee ulos naattimaan auringosta.

Viiteen kuukauteen on mahtunut paljon, mm. kahdet vaalit, tapahtumia ja kokouksia. Olen tavannut järjestön työntekijöitä eri puolilta Suomea, poliitikkoja, asiantuntijoita sekä tietenkin valtavan määrän hienoja savolaisia yrittäjiä. Olen päässyt työskentelemään osana yhtä Suomen suurimmista ja vaikuttavimmista työelämän järjestöistä.

Yrittäjät on valtavan tärkeä järjestö Suomessa, missä valtaosa yrityksistä on pieniä- tai keskikokoisia, yhden tai muutaman yrittäjän elämäntöitä. Yrittäjäjärjestössä tehdään päivittäin töitä, jotta Suomesta saataisiin parempi maa yrittää. Suomi kasvaa yrittäjyydestä ja pienyrityksillä on Suomessa valtava työllistävä ja piristävä vaikutus Suomen taloudelle. Kiitos yrittäjät!

Olen päässyt tekemään monenlaista tehtävää tässä viiden kuukauden aikana. On tehty markkinointivideoita, uutiskirjeitä ja somepäivityksiä. Olen päässyt järjestämään ja osallistumaan yrittäjien tapahtumiin, tapamaan jäseniä ja edustamaan järjestöä. Toimistolla olen päässyt auttamaan järjestötyössä, ylläpitämään jäsentietoja ja päivittämään verkkosivuja. Harjoittelu on myös ollut mahtava tilaisuus päästä kärpäseksi seinälle järjestön toimintaan. Suuri kiitos kaikille järjestön työntekijöille, luottamushenkilöille ja sidosryhmille, jotka ottivat toimiston keltanokan mukaan töihin.

Näistä tunnelmista on hyvä jatkaa opinnäytetyön pariin ja työelämään. Mikäli sinulla, hyvä lukija, löytyy käyttöä tunnolliselle, myynnistä ja viestinnästä kiinnostuneelle työntekijälle, olethan yhteydessä.

Peace and love,
Otto Kuhmonen
Savon Yrittäjien harjoittelija (1.1.2019-31.5.2019)
otto.kuhmonen(at)gmail.com