17.8.2018 klo 15:16
Uutinen

Kirkkonummi-päivien toritanssit – Kirkkonummen Yrittäjät ry mukana järjestämässä

Kirkkonummi-päivät huipentuvat toritansseihin 26.8.2018 klo 13-16

Laulu ja tanssi raikaa Kirkkonummen torilla 26.8. – Kirkkonummen Yrittäjät ry mukana Kirkkonummi-päivillä

Vuosittaiset Kirkkonummi-päivät lähestyvät ja tänä vuonna aktiiviset kuntalaiset ovat yhdistäneet voimansa luodakseen hienon ohjelman meidän kaikkien iloksi. Viime vuonna juhlavuoden kunniaksi kunta järjesti sunnuntaina PopUp Kirkkonummi Kyrkslätt –tapahtuman, joka keräsi runsaasti osallistujia ja palaute oli yksiselitteinen – tällaista lisää!

Palaute kuultiin ja tänä vuonna KIDE ry ja Kirkkonummen Yrittäjät ry otti kunniatehtäväkseen järjestää kuntalaisille toritanssit runsaan ohjelman myötä. Tanssittamassa yleisöä on trubaduuri Nicklas Grönholm ja myös yleisö itse pääsee kokeilemaan laulajan taitojaan karaokessa, jota tulee vetämään JJ karaoke. Aikuisten viettäessä aikaa tanssin ja laulun huumassa myös lapset ovat huomioitu – paikalle tulee pomppulinna, jäätelövankkuri sekä klo 15 eteenpäin poniratsastusta!

Katukirppiksiä on myös kaivattu torille, joten samaan aikaan on mahdollista tulla pitämään ylätorille omaa kirppistään. Sitovat ilmoittautumiset tähän pyydetään viimeistään 23.8. mennessä toimisto@kirkkonummenkide.fi.

Toritansseihin ovat kaikki lämpimästi tervetulleita laulamaan, tanssimaan, tunnelmoimaan ja tekemään löytöjä kirppikseltä!

www.facebook.com/events/314065712671711/
www.kirkkonummi.fi/toritanssit-ja-katukirppis