5.6.2020 klo 12:36
Uutinen

Kohti uutta normaalia!

Alkuvuosi on haastanut meitä kaikkia niin henkilökohtaisen elämän kuin myös yrittäjyyden ja yrittämisen osalta.

Koronauutisia on tullut ahdistukseen saakka joka tuutista ja siihen liittyy edelleen paljon avoimia kysymyksiä, mihin kenelläkään ei ole oikeita ja varmoja vastauksia.

Kesäkuun alussa poikkeustilan rajoituksia löysennettiin ja olemme vähitellen palaamassa normaaliin päiväjärjestykseen – mutta ei vanhaan, vaan uuteen normaaliin.

Menneen kolmen kuukauden aikana on tapahtunut sellaisia asioita, mitkä tulevat vaikuttamaan ihmisten päivittäiseen arkeen vielä pitkään.

Kuinka asiakaskäyttäytyminen on muuttunut tämän kolmen kuukauden aikana? Miten ihmiset suhtautuvat jatkossa toisiinsa? Uskallammeko matkustaa? Haluammeko osallistua yleisötilaisuuksiin?

Näihinkään kysymyksiin meillä ei ole vastauksia. Ainoastaan aika näyttää miten ja mikä muuttuu yhteiskunnassamme, mutta me omalla toiminnalla pystymme vahvasti vaikuttamaan palautumiseen.

Se on varmaa, että paikallisia yrityksiä käyttämällä meillä Lappeenrannassa on mahdollisuus toipua tästä poikkeuskeväästä ensimmäisten joukossa. Siinä meille kaikille tavoitetta!

Myös Lappeenrannan Yrittäjissä on kevään aikana tapahtunut muutoksia. Puheenjohtajamme Caro Pohjola on tehnyt henkilökohtaisen päätöksen jättämällä LRY:n puheenjohtajuuden ja hän keskittyy jatkossa oman yrityksensä pyörittämiseen.

Tämä loppuvuosi syyskokoukseen saakka vedetään yhteisvoimin varapuheenjohtajien ja muun hallituksen toimesta. Carolle iso kiitos alkuvuodesta ja tsemppiä yrittämiseen!

Kevätkokous pidetään poikkeuksellisesti keskiviikkona 17.6. Kevätkokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen muuttamista.

Tapahtumaan ilmoittautumisen sekä ehdotuksen uusista säännöistä löydät täältä.

Muita tapahtumia:

  • Yrittäjien golfkisa Tuosassa lauantaina 8.8 klo 10 alkaen
  • Yrittäjäristeily torstaina 3.9 (alustava)

Kyllä me tästäkin selvitään – yhdessä!

Aurinkoista ja kaupallista kesää toivottaa Lappeenrannan Yrittäjien hallitus