Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

16.2.2017 klo 11:36
Uutinen

Kohti yksipäiväistä työviikkoa, julistaa Keijo Jaatinen Yrittäjien vaalivideolla

Suomen Yrittäjien kuntavaalivideot alkoivat levitä tänään sosiaalisessa mediassa. Videolla mainoshahmo Keijo Jaatinen kannattaa yksipäiväistä työviikkoa. Mainos keskeytyy Yrittäjien iskulauseeseen: äänestä mieluummin yrittäjää.

Suomen Yrittäjien kuntavaalikampanjan mainokset rakentuvat vahvan tarinankerronnan pohjalle. Video on kampanjassa vahvassa roolissa ja sitä jaetaan muun muassa facebookissa ja se on myös Youtubessa.

Videolla jääkiekkovalmentaja-rallimies Keijo Jaatinen (näyttelijä-muusikko Heikki Silvennoinen) silittelee lutuista koiranpentua, kättelee vastentahtoisia rakennusmiehiä ja vanhuksia ja poseeraa putinmaisesti ilman paitaa virvelin ja saamansa suuren lohen kanssa.

”Keijo Jaatinen on valintasi, kun haluat hyvinvointia, enemmän vapaa-aikaa ja kiireetöntä työelämää. Kohti yksipäiväistä työviikkoa…”, julistaa kertojaääni humoristisella videolla.

20 sekunnin videon lopussa tulee kampanjan vakava viesti: äänestä mieluummin yrittäjää.

Viime kuntavaaleissa oli noin 2000 yrittäjää ehdokkaina, noin viidesosa kaikista ehdokkaista. Suomen Yrittäjien tavoitteena on myös nyt, 9.huhtikuuta järjestettävissä kuntavaaleissa, että viidesosa ehdokkaista on yrittäjätaustaisia.

Suomen Yrittäjien kuntavaalikampanja pyörii noin kuuden viikon ajan myös radioissa ja printtimediassa, esimerkiksi Kauppalehdessä ja Talouselämässä. Kampanjassa painotetaan kahta viimeistä viikkoa vaalien alla. Loppusuoralla ennen vaaleja Keijo Jaatinen -video nähdään myös iltaisin MTV3:n Kymmenen uutisten yhteydessä.

Kampanjaviikkojen ajan tehdään myös hakukonemarkkinointia.

Jari Lammassaari

jari.lammassaari@yrittajat.fi

Suomen Yrittäjien vaaliohjelmasta ja muusta kuntavaaleihin liittyvästä lisää tietoa kuntavaalisivuilla.