12.8.2019 klo 10:36
Uutinen

Kokeile kivijalkamyymälä toimintaa Pop-upin muodossa Kajaanissa.

Etsimme Pop-up Kajaanin tiloihin myyjiä Kainuun alueelta!

Oletko sinä tai tiedätkö tuttavan, joka olisi kiinnostunut kokeilemaan kivijalkamyymälä toimintaa Pop-upin muodossa? Nyt siihen on erinomainen mahdollisuus, sillä etsimme Pop-up Kajaanin tiloihin myyjiä Kainuun alueelta!

Pop-up Kajaanin projekti toteutetaan yhteystyössä Kajaanin Nuorkauppakamarin ja Kajaanin kaupungin kanssa. Pop-up toiminnan tarkoitus on elävöittää Kajaanin keskustan aluetta sekä mahdollistaa Kainuulaisille tuoreille yrittäjille matalan kynnyksen tilaisuutta päästä kokeilemaan kivijalkamyymälätoimintaa.

Tilat sijaitsevat ydinkeskustassa osoitteessa Kauppakatu 26, entisen Makuunin tiloissa. Tila on Kajaanin kaupungin hallinnoima ja se toimii Pop-up -tilana joulukuun loppuun saakka. Tilassa on kaksi myyntipaikkaa, joita voi vuokrata halutessaan yhdestä päivästä useammaksi viikoksi. Tila toimi Pop-up toiminnan lisäksi yhteistilana, jonne jokainen start-up tai yksinyrittäjä voi tulla oman läppärin kanssa työskentelemään ja vaihtamaan ajatuksia muiden yrittäjien kanssa.

Lisäksi tilassa tullaan järjestämään erilaisia vapaamuotoisia tapahtumia yhteistyössä muiden tahojen kanssa, joissa jaetaan kokemuksia ja tietoja yrittäjyydestä. Seuraa Pop-up Kajaania Facebook- ja Instagram sivuilla sekä Kajaanin kaupungin verkkosivuilla!
Pop-up myyntipaikkojen varaukset osoitteeseen kajaani.info@kajaani.fi

Pop-up tiloissa Kuntopolku yrittäjyyteen -hanke tarjoaa maksutta: Kunnon Start Up- päivä torstaina 29.8.2019!
Lisää tietoa tapahtumasta: Pop-up Kajaanin Facebook sivuilta: https://www.facebook.com/popupkajaani