18.2.2021 klo 20:50
Uutinen

Kokeneen yritysjohtajan sparrausta maksutta – yrityskummi myös sinulle?

Tuleeko sinulla yritystoiminnan pyörittämisen arjessa ikinä sellaisia hetkiä, että mietit miten edetä: on vaikkapa kaksi vaihtoehtoa – lähteä oikealle tai vasemmalle?

Haluat vahvistuksen omalle näkemyksellesi. Tai ihmetteletkö yrityksesi kulurakennetta ja sitä, miten ihmeessä saisit kulut kuriin? Tai haluat yksinkertaisesti ulkopuolisen pallotteluseinän, kun mietit yritystoimintasi kehittämistä. Muun muassa näissä kaikessa kummi voi auttaa.

Pohjanmaan Yrityskummit ovat kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja liike-elämän asiantuntijoista koostuva henkilöverkosto. Yrityskummit tarjoavat osaamistaan ja kokemustaan maksuttomasti yrittäjävetoisten mikro- ja pienyritysten liiketoiminnallisten haasteiden ratkaisemiseksi.

Seuraavia kommentteja olemme kuulleet yrityskummin kanssa asioita pohtineilta yrittäjiltä:

  • Halusin apua päätöksentekoon ennen kaikkea sellaiselta ihmiseltä, joka osaa katsoa yrittäjyyttä ja minun tilannettani kokonaisuutena.
  • Valtavasti kysymyksiä ja epävarmoja ajatuksia pyöri mielessäni, ja en osannut tehdä päätöstä itsenäisesti.
  • Kummi kysyi minulta asioita kuten: “Mikä on pahinta, mitä voisi tapahtua?” “Mitä ajattelet vuoden päästä, jos et aloita yrittäjänä?” “Mitä haluat tehdä tulevaisuudessa?”
  • Yrityskummin avulla kykenin kartoittamaan omat ajatukseni ja tilanteeni paremmin, ja katsomaan tilannetta uusista kulmista.
  • Oman yrittäjäkokemuksensa kautta kummi tuki ajatustani siitä, että yritys voisi olla kannattava niillä suunnitelmilla, joita minulla yritystoimintaa kohtaan oli.
  • En olisi ryhtynyt yrittäjäksi ilman yrityskummin tukea.
  • Tarvitsin asiantuntijan apua päätökseen, joka on niin valtava, ja Pohjanmaan Yrityskummien kautta onneksi sitä apua sain.

Kiinnostuitko asiasta? Ota yhteys Pohjanmaan yrityskummikoordinaattoriin!

Mari Pohjanniemi-Kivi, 050 911 2208, mari.pohjanniemi-kivi@yrittajat.fi

tai hae suoraan kummia täyttämällä lomake osoitteessa www.yrityskummit.fi/fi/hae-yrityskummia