21.11.2019 klo 15:02
Uutinen

Kotkan Yrittäjät aloitti yrittäjäpäivystyksen Kotkan Xlabissa

Kotkan Yrittäjillä on halu auttaa ja opastaa uusia ja vanhoja yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia tai ketä tahansa yrittäjyydestä kiinnostuneita.

Matalan kynnyksen tapaamisten tarkoitus on aktivoida yrittäjien yhteistä toimintaa ja antaa toisilleen mm. vertaistukea. Päivystyspaikaksi valikoitui Kotkan keskustassa sijaitseva monitoimitila Xlab, joka on sijainniltaan helposti saavutettavissa.

Yrittäjäpäivystyksiin voi kuka tahansa tulla paikanpäälle vapaamuotoisesti keskustelemaan yrittäjyydestä Kotkan Yrittäjien hallituksen jäsenien kanssa. Ajatus tämän kaltaiseen palveluun on ideoitu Kotkan Yrittäjien hallituksessa, jotta yrittäjyyttä ja yrittäjäjärjestön toimintaa saadaan enemmän esiin sekä innostettua yrittäjyydestä kiinnostuneita yrittäjyyden tielle.

Alustavasti yrittäjäpäivystyksen suunnitelmana on olla läsnä ja tavoitettavissa. Jatkossa palvelun jatkojalostaminen on mahdollista kävijöiden toiveiden mukaan. Palvelu on kaikille maksuton.

Ensimmäinen päivystys oli tiistaina 19.11. Xlabilla ja samaan aikaan pidettiin palvelun lanseeraustilaisuus Xamkin Kotkan kampuksella. Paikalla oli Kotkan Yrittäjien ja Cursorin edustajia sekä kotkalaisia yrittäjiä (kuvassa).

Xlabissa on paikalla Kotkan Yrittäjien hallituksen edustaja/edustajia tiistaisin klo 14–16 välisenä aikana. Seuraavat päivystyspäivät ovat:

  • ti 10.12.
  • ti 14.1.
  • ti 28.1.
  • ti 11.2.

Tarjolla myös kahvia ja pullaa.

Tervetuloa yrittäjät ja yrittäjyydestä kiinnostuneet!

Kuva: Xlab

Xlab Kotka on monitoimitila, jossa on mahdollista työskennellä sekä järjestää että osallistua tapahtumiin. Xlab Kotka toimii erilaisten yleisötapahtumien, hackathonien, TKI-toiminnan kokeilujen ja Xamkin oppimisympäristöjen toimitilana. Xlabille ovat tervetulleita kaikki Xamkin ja Cursorin verkostot sekä seudun yritys- ja koulutustoimijat.”

Xlab sijaitsee aivan Kotkan keskustassa osoitteessa Kirkkokatu 20.