28.9.2018 klo 09:22
Uutinen

Kotkan Yrittäjät jakoivat vuoden 2018 yrittäjäpalkinnot

Kotkan Yrittäjät juhlivat 40 -vuotista taivaltaan Ravintola Meriniemessä 22.9.2018. Juhla huipentui palkintojen jakoon, jossa palkittiin ansioituneita yrittäjiä.

Kotkan Yrittäjät ry:n Vuoden Yrittäjänä palkittiin Erkan Öncü Ky, joka on saanut paikkansa kotkalaisten sydämistä sekä vatsoista. Erkan Öncü on monialainen yrittäjä, joka on onnistuneesti muokannut liiketoimintansa vastaamaan asiakkaiden tarpeita pitäen liiketoiminnan samalla kannattavana läpi vuosien. Yrittäjän vahvuus on itseensä uskominen. Yritys on toiminut jo 20 vuotta Kotkassa ja kolme vuotta sitten uudistettu ravintola on yllättänyt postiivisesti asiakasmäärillään.

Vuoden nuoren yrittäjän palkinnon sai Eläinklinikka Tassula Oy:n yrittäjä Anne Bruce, jolle eläimet ovat aina olleet sydäntä lähellä. Vuonna 2015 perustettu yritys tarjoaa kaikki peruspieneläinlääkäripalvelut neljän eläinlääkärin ja hoitajan voimin. Eläinklinikka Tassulan vahvuus on erinomainen asiakaspalvelu ja toiminnassa panostetaan eläinten yksilölliseen ja laadukkaaseen hoitoon. Bruce on onnistunut kasvattamaan yritystä vakaasti ja suuret suunnitelmat siintävät tulevaisuudessa, jota kohti nuori yrittäjä suuntaa päättäväisesti.

Elämäntyö-palkinnolla Kotkan Yrittäjät palkitsivat jo vuodesta 1904 kotkalaisia palvelleen kello- ja kultasepänliikkeen Brunilan Kelloliike Ky:n. Yritys on käynyt läpi kolme sukupolvenvaihdosta ja seurannut Kotkan kehitystä ja muutosta aitiopaikalta.