1.10.2019 klo 10:58
Uutinen

Kotkan Yrittäjien vuoden 2019 palkitut

Kymen Yrittäjien 80-vuotisjuhlavuosi huipentui lauantaina 28.9. Maakunnaliseen Yrittäjäjuhlaan Kotkassa. Tilaisuudessa jaettiin myös Kotkan Yrittäjien palkinnot.

Kotkan Yrittäjät ry:n Vuoden Yrittäjäksi valittiin Jukka Miikkulainen, Kylmähuolto Miikkulainen. Vuonna 1997 T:mi Jukka Miikkulainen muutettiin osakeyhtiöksi ja silloin syntyi nykyinen olemassa oleva yritys Jukka Miikkulainen Oy, joka tunnetaan kotkalaisten keskuudessa Kylmähuolto Miikkulaisena. Jukka itse on käynyt Kylmämestarikoulutuksen, joka on korkein kylmäalan tutkinto. Jukka käy kouluttamassa myös Ekamin opiskelijoita, mm. kiinteistönhoitajia. Hänen mukaansa heidän menestyksensä salaisuus on loistavat ja ammattitaitoiset työntekijät.

Vuoden Nuori Yrittäjä 2019 palkinnon sai Katja Niemi Kahvila-konditoria Hyggestä. Alusta asti valtavan suosion kotkalaisten keskuudessa saanut Hygge on perustettu elokuussa 2017. Ystävykset Katja Niemi ja Sanna Sinisalo perustivat yhtiön omin avuin ilman starttirahaa tai ulkopuolista opastusta perustamisprosessissa. Heidän haaveenaan oli luoda lämminhenkinen, olohuonemainen paikka, jonne kaikki tuntisivat itsensä tervetulleiksi. Nimi juontuukin norjan- ja tanskankielisestä sanasta, jolla tarkoitetaan mukavuuden ja kodikkuuden tunnetta, joka yhdistetään myös hyvinvointiin ja seesteiseen mielialaan.

Lisäksi palkittiin Matti Pukki Foto PR:stä Hyvän Palvelun Kotka -palkinnolla. Matti on vaihtanut aiemman metallialan ammattinsa yrittäjäksi onnistuneesti noin 10 vuotta sitten. Ostettuaan valokuvausalan liikkeen, harrastuksesta tuli uusi työ. Hyvällä palvelullaan Matti saa asiakkaan hyvälle tuulelle ja hymyn nousemaan kaikkien kasvoille.

Kuvassa Kotkan Yrittäjien puheenjohtaja Johan Bardy, Matti Pukki/Foto PR, Katja Niemi/Kahvila-konditoria Hygge Oy, Jukka Miikkulainen/Jukka Miikkulainen Oy sekä Kotkan Yrittäjien 1. varapuheenjohtaja Raimo Pippola.

Kuva: Johannes Wiehn