29.5.2018 klo 15:46
Uutinen

Kuhmon Yrittäjät on vuoden 2017 paikallisyhdistys

Kainuun Yrittäjät palkitsi la 26.5. pidetyn vuosikokouksen yhteydessä aktiivisia toimijoitaan

Vuoden 2017 paikallisyhdistykseksi valittiin Kuhmon Yrittäjät

Kuhmon Yrittäjillä on takanaan vilkas vuosi ja Tonttukaupungissa on hyvä vire päällä. Viime vuoden toimintaa vauhditti erityisesti Kuhmon Kesämessut, jotka järjestettiin menestyksekkäästi viime kesänä. Messuilla oli yli 6000 pääsylipun ostanutta kävijää ja 30 näytteilleasettajaa, joka on hirmuinen suoritus Kainuun mittakaavassa, vajaan 9 000 asukkaan Kuhmossa.

Kuhmon Yrittäjien vaikuttaminen on ollut osallistuvaa ja näkyvää, mm. yhteistyö kaupungin kanssa on ollut esimerkillistä yhdessä tekemistä.

Yhdistyksen viestintä ja tiedottaminen on ollut laadukasta, monikanavaista ja runsasta. Jäsenillä on ollut mahdollisuus osallistua useisiin koulutuksiin hyvien verkostotapahtumien ohella. Yhteistyötä on tehty yli kuntarajojen niin Kainuun sisällä kuin Pohjois-Karjalan alueella Lieksan Yrittäjien kanssa.

Kuntavaaleihin kannustettiin yrittäjäehdokkaita ja heidän puolestaan kampanjoitiin näkyvästi. Yrittäjyyskasvatustyötä tehtiin yhdessä koulujen kanssa. Uuteen Tuupalan puukouluun järjestettiin tutustumistilaisuus kaupungin kanssa, tilaisuuden ansiosta ainutlaatuinen CLT:stä tehty uudisrakennus pääsi valtakunnan mediaan.

Vuosi huipentui Yrittäjien järjestämään Joulunavaustapahtumaan, jonka Tonttuparaatista levisi sosiaaliseen mediaan todiste siitä, että kyseessä todellakin on aito Tonttukaupunki.

Sidosryhmien, yhteistyökumppaneiden ja aluejärjestön mielestä Kuhmon Yrittäjät on tehnyt loistotyötä Kuhmon ja koko Kainuun elinvoimaisuuden edistämiseksi!

Vuoden Yrittäjätoimijaksi valittiin Olli-Matti Lappalainen Suomussalmelta

Yrittäjätoimijaksi valitaan henkilö, joka osallistuu, kehittää ja osallistaa aktiivisesti Yrittäjätoimintaan.

Lisätietoja:
Kainuun Yrittäjät, toimitusjohtaja Anu Tervonen, p. 044 7287 100