23.5.2023 klo 12:45
Uutinen

Kulta Creative Oy ja Golden Ticket ⭐ Espoon Yrittäjien Viikon vieras

Espoon Yrittäjien Viikon vieras -sarja esittelee upeita espoolaisia jäsenyrityksiä ja -yrittäjiä. Viikon vieraana on sarjayrittäjä Janni Kitti. Jannin Kulta Creative Oy tarjoaa ravintola- ja ruoka-alan yrityksille markkinointipalveluita ja Golden Ticket -valmennusyrityksessä sparrataan tulevaisuuden markkinointiyrittäjiä.

Yrittäjän nimi?

Janni Kitti

Yrittäjänä vuodesta? / Yritys perustettu?

sivutoimisena yrittäjänä vuodesta 2017, päätoimisena vuodesta 2020

Yhteystiedot

👉 kultacreative.fi & goldenticket.fi
📧 janni@kultacreative.fi
📞 050 5999 880

Yrityksen toimiala?

Kulta Creative tarjoaa ravintola- ja ruoka-alan yrityksille markkinointipalveluita
Golden Ticket on yrittäjyysvalmennus, fokuksena markkinoinnin ammattilaiset

Yrityksen tarina/historia lyhyesti?

Olin ravintola-alalla 10 vuotta töissä salin puolella. Viimeiseksi olin Löylyssä vuoropäällikkönä. Minua pyydettiin tekemään satunnaisesti somepäivityksiä Löylylle. Muutamassa kuukaudessa koko sometuotanto- ja managerointivastuu oli siirtynyt minulle. Muut ravintolat kaipailivat myös apua ja pian minulla ei ollut aikaa enää vuoropäällikkötöille ja siirryin someyrittäjäksi.

Hain lisää markkinoinnin kokemusta vaihtamalla työpaikkaa markkinointitoimistoon ja aloittamalla opiskelut ammattikorkeakoulussa. Parin vuoden jälkeen perustin Kulta Creativen ja nyt työllistän itseni lisäksi 10 ex ravintola-alan ammattilaista freelancer-tiimissäni.

Golden Ticketissä valmennan yhtiökumppanini kanssa pääasiassa markkinoinnin ammattilaisia työllistämään itsensä yrittäjänä markkinoinnin palkkatöiden sijaan. Käytännössä opetamme tekemään saman kuin mitä me itse ja minun koko tiimini on tehnyt. Golden Ticket perustettiin marraskuussa 2022 ja kanssamme on työskennellyt yli 20 uutta yrittäjää.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Jokainen päivä on erilainen ja rakastan sitä. Kuvauksia, palavereita tiimin ja asiakkaiden kanssa, loputtomasti ideointia, aktiivista myyntiä eli asiakashankintaa kolmelle eri yritykselle ja tiimin johtamista. Olen rakentanut nykyisen työnkuvani siten, että voin olla pidempiä aikoja ulkomailla. Olin helmikuun 2023 kokonaan Etelä-Afrikassa matkustamassa.

Jotain muuta, mitä haluat kertoa (esim. yrityksestäsi, asiakkaistasi, työntekijöistäsi)?

Isoin asiakkaani on Satokausikalenteri, jonka parissa työskentelemme tiimin kanssa niin tiiviisti, että se tuntuu omalta yritykseltä. Satokausikalenteri on Suomen suurin digiyhteisö. Vastaamme digikanavien hallinnasta ja tuotannosta sekä kaupallisista kumppanuuksista.

Koen Satokausikalenterin, Golden Ticketin ja Kulta Creativen muodostavan pyhän kolminaisuuden sillä niiden välillä vallitsee loistava synergia. Satokausikalenterin asiakkaat eli kaupalliset kumppanit ovat Golden Ticketin kohderyhmää. Golden Ticketissä tehtaillaan lisää työvoimaa Kulta Creativelle. Näin syntyy toimiva paletti, jota minun on helppo hallita vaikka tekemistä on paljon.

Mikä on se yrittämisen taito, jossa olet hyvä ja pystyt erottautumaan?

olen supersosiaalinen, ongelmanratkaisija, verkostoituminen on mielekästä, organisointikyky eli kaaoksenhallintataito

Miten purat stressiä?

urheilulla, lomailemalla paljon, pitämällä hauskaa ystävien ja tiimin kanssa

Oliko sinulla ennakkoon uskomuksia yrittäjyydestä? Ovatko ne toteutuneet?

lähdin aivan takki auki “kokeillaan ja jos ei onnistu niin menen mielellläni takaisin ravintola-alalle”

Mikä on sinun guilty pleasure, mitä häpeät tunnustaa muille (paitsi yrittäjägollegoille) TV-ohjelma, musiikkikappale, ruoka, kirja, harrastus, vaate?

en häpeä mitään vaan olen avoimesti euroviisuhullu, laulan loputtomasti ja syön kylmiä nakkeja kotisinapilla

Onko sinulla aamurutiineja?

tavoitteena on aloittaa aamut aina omalla ajalla, kunnes yritykset valtaavat mielen ja kalenterin. urheilen, ulkoilen, syön aamiaisen rauhassa

Anna yksi yrittämisen tai elämäntaidon vinkki yrittäjäkollegalle

Tykkään sanasta yrittäminen. Se tiivistää sen mistä tässä on kyse. Yritetään vaan loputtomasti. Jossittelu ja toivominen ei ole yrittämistä vaan teot.

Janni Kitti, Kulta Creative Oy

Jutun kuvat: Lumiko Creative


Viikon vieras on Espoon Yrittäjien esittelysarja, jossa nostamme esiin upeita jäsenyrittäjiämme ja pääsemme kurkistamaan erilaisten yrittäjien arkeen kysymysten kautta.
Haluaisitko sinä olla meidän Viikon vieras?
Voit tiedustella vapaita paikkoja maililla: anni.onnela@yrittajat.fi

Etkö ole vielä Espoon Yrittäjien jäsen? Liity mukaan >

💎 Katso kaikki Espoon Yrittäjien Viikon vieras -esittelyt täältä >