8.4.2024 klo 10:00
Uutinen

Kummalla tavalla sinä ostaisit sähköä?

Jo ennen Ukrainan sotaa alkanut poikkeuksellisen korkean turbulenssin aika sähkömarkkinoilla on jäänyt taakse. Näinä vuosina hinnat ovat vaihdelleet valtavasti ja pahimmillaan ne olivat moninkertaiset suhteessa nykytasoon. Myllerryksen aika korosti entisestään toimivan riskienhallinnan ja salkunhoidon merkitystä. Vaikka nyt aika on sähkömarkkinoilla seesteisempi, niin kokemuksesta tiedämme, että muutokset toimintaympäristössä voivat tapahtua nopeasti ja yllättäen.

VENI Energia hoitaa asiat puolestasi

Yrittäjälle sähkömarkkinoiden aktiivinen seuraaminen ja ymmärtäminen eivät useinkaan ole niitä tärkeimpiä asioita. VENI Energia voi puolueettomana asiantuntijana auttaa.

–VENIn asiantuntijat seuraavat jatkuvasti markkinoita ja hankkivat asiakkaillemme sähköä parhaaseen mahdolliseen hintaan. Hoidamme sähkön kilpailutuksen ja koko sähkönhankinnan asiakkaidemme puolesta ja heidän etujensa mukaisesti. Sähköntoimituksen marginaali on aina kilpailukykyinen, ja sähkön hankintaan liittyvät riskit ovat hallinnassa, kertoo VENI Energian maajohtaja Ilkka Salonen.

VENIn tarjoamat palvelut sopivat kaiken kokoisille yrityksille aina taloyhtiöstä valmistavaan perusteollisuuteen. VENI on alan suurin toimija Pohjoismaissa ja hankkii sähköä yli 40 000 asiakkaalleen noin 11 miljardin kilowattitunnin vuosivolyymilla, mikä on noin 13% koko Suomen sähkönkulutuksesta.

–Meiltä löytyy erilaisia vaihtoehtoja asiakkaan koon ja tarpeiden mukaisesti. Suurimmille asiakkaille tarjoamme henkilökohtaisen salkunhoitajan räätälöidyt palvelut, sanoo Ilkka Salonen.

Myös sähkön siirron sopimus kannattaa tarkistaa

Vaikutusmahdollisuudet sähkön siirron hintaan ovat rajalliset, mutta jotain on silti tehtävissä. Yllättävän monesta sähkölaskusta löytyy rahanpalautukseen oikeuttavia virheitä, yleensä niissä on kyse liikaa maksetuista sähköveroista.

–Energialaskujen tarkistus -palvelussa asiantuntijamme tarkistavat sähkölaskunne virheiden varalta. ”Ei virheitä – ei maksua” -periaatteen mukaisesti laskutamme palvelustamme vain, jos saavutamme asiakkaillemme takaisinpalautuksia, toteaa Salonen.

VENI Energia on Suomen Yrittäjien valtakunnallinen yhteistyökumppani. Se tarjoaa Sähkönhankinta- ja Energialaskujen tarkistus -palvelut jäsenetuna alennettuun hintaan. Samat jäsenedut saat myös Yrittäjäin Sähkönhankinnan kautta, www.sahkonhankinta.fi.

www.venienergia.fi