16.11.2020 klo 08:55
Uutinen

Kunnallisjohto koolle verkkoseminaarissa

Kuntavaaliohjelman julkistus, puolueiden varapuheenjohtajat tentissä, maakuntajohdon tilannekatsaukset, keskustelussa julkiset hankinnat ja uusmaalaiset yrittäjäpalkinnot. Kunnallisjohdon verkkoseminaari 17.11. koostuu valtakunnallisesta aamupäivästä ja uusmaalaisesta iltapäivästä.

Ilmoittaudu mukaan tästä. Jos linkki ei toimi, on ilmoittautuminen päättynyt.

Kunnallisjohdon seminaari on Suomen suurimpia kunta-, alue- ja elinkeinopolitiikan vaikuttajatapaamisia. Koronan vuoksi syksyn 2020 tilaisuus järjestetään verkon yli.

Yrittäjien kuntavaaliohjelma ja varapuheenjohtajatentti

Tilaisuuden avaa Suomen Yrittäjien uusi puheenjohtaja Petri Salminen. Hän kertoo yrittäjien tilanteesta koronakriisin keskellä.

Voiko olla kuntaa ilman yrityksiä? Aamupäivällä julkistetaan Yrittäjien päätavoitteet kevään 2021 kuntavaaleihin.

Kuntavaalitavoitteet esittelee varatoimitusjohtaja Anssi Kujala.

Yrittäjien tavoitteista keskustelevat Kujalan kanssa Kuntaliiton toimitusjohtaja Minna Karhunen, Jyväskylän kaupunginjohtaja Timo Koivisto ja Keiteleen kunnanjohtaja Juha-Pekka Rusanen.

Kuntapääekonomisti Mika Kuismanen tenttaa puoluieden varapuheenjohtajia Anna-Kaisa Ikosta (kok), Markus Lohea (kesk.), Nina Malmia (sd.) ja Riikka Purraa (ps.) kuntataloudesta.

Aamupäivän keskustelua vetää Suomen Yrittäjien verkostopäällikkö Aicha Manai.

Iltapäivällä Kunnallisjohdon verkkoseminaari jakautuu alueellisiin tilaisuuksiin, joissa on yhteensä 120 puhujaa eri puolilta Suomea.

Yritysystävällinen Uusimaa ja Vuoden 2020 uusmaalaiset yritykset

Yritykset ja kunnat menestyvät rakentavalla ja aktiivisella yhteistyöllä – erityisesti nyt.

Uudenmaan, Helsingin, Espoon ja Vantaan Yrittäjien alueelliseen Kunnallisjohdon verkkoseminaarin avaa Uudenmaan Yrittäjät puheenjohtaja Markku Aalto.

Uusmaalaisen tilannekatsauksen pitävät maakuntajohtaja Ossi Savolainen, Uudenmaan liitto ja ELY-keskuksen ylijohtaja Petri Knaapinen.

Miten toteuttaa pk-yritysystävällisiä julkisia hankintoja?

Julkisista hankinnoista ovat keskustelemassa tekninen johtaja Timo Krigsman Myrskylän kunnasta, hankintaneuvoja Sanna Meronen-Vilenius Uudenmaan Yrittäjistä ja KEINO-muutosagentti Pentti Komssi Helsingin ja Pääkaupunkiseudun Yrittäjistä.

Iloitaan menestyksestä yhdessä. Vuoden uusmaalaiset yritykset palkitaan kolmessa sarjassa.

Palkintoraadin puheenjohtaja, yrittäjä Mari Laaksonen, Helsingin Yrittäjät ja maakuntajohtaja, Ossi Savolainen julkistavat ja palkitsevat Vuoden uusmaalaiset yritykset.

Lämpimästi tervetuloa linjoille!

Ilmoittaudu mukaan valtakunnalliseen ja alueelliseen verkkoseminaariin tästä.