3.4.2017 klo 12:14
Uutinen

Kuntavaaleissa 329 yrittäjää ehdolla Pohjois-Savossa

Kuntavaaleissa on ehdolla tänä vuonna ennätysmäärä yrittäjäehdokkaita. Savon Yrittäjät kannustaa äänestämään yrittäjää, sillä yrittäjät osaavat huolehtia kunnan elinvoimasta.

Huhtikuisissa kuntavaaleissa on Pohjois-Savossa ehdolla 329 yrittäjäehdokasta. Savon Yrittäjät ylitti siis reilusti yrittäjäehdokastavoitteensa, joka oli 250. Yrittäjäehdokkaiden määrä kasvoi edellisiin vuoden 2012 kuntavaaleihin verrattuna lähes 60 ehdokkaalla.

Savon Yrittäjien puheenjohtaja Yrjö Ronkainen on erittäin tyytyväinen Pohjois-Savon yrittäjäehdokasmäärään, mikä on koko valtakunnan tasolla mitattuna erinomainen tulos. Yrittäjäehdokkaita on koko maassa n. 6000.

– Yrittäjyys on kunnan tärkein voimavara. Yrittäjäehdokkaiden suuri määrä osoittaa kunnan merkityksen yrityksille ja yritysten merkityksen kunnille. Parhaiten kunta huolehtii elinvoimasta parantamalla yrittäjien mahdollisuuksia yrittää, Ronkainen toteaa ja kannustaa äänestämään yrittäjää

– yrittäjä on hyvä valtuutettu, sillä hän osaa hallita taloutta ja tietää kuinka työllistäminen mahdollisestaan ja kuinka markkinat toimivat, hän jatkaa.

Lisätietoja:
Savon Yrittäjät
Puheenjohtaja Yrjö Ronkainen, p. 050 550 6969, yrjo.ronkainen(at)varpuke.fi
Yhteyspäällikkö Mia Simpanen, p. 044 368 0505, mia.simpanen(at)yrittajat.fi

Yrittäjäjärjestön jäseninä oleviin ehdokkaisiin voi tutustua osoitteessa:
https://www.yrittajat.fi/yrittajat/kuntavaalit-2017/a/ehdokkaat

Miksi kuntavaaleissa kannattaa äänestää yrittäjäehdokasta?
Katso videolta Savon Yrittäjien puheenjohtaja Yrjö Ronkaisen perustelut