1.2.2019 klo 21:53
Uutinen

Kuopion Yrittäjät palkittiin vuoden parhaana paikallisyhdistyksenä

Heinäveden Yrittäjät, Iitin Yrittäjät, Liedon Yrittäjät ja Kuopion Yrittäjät palkittiin Suomen Yrittäjien vuoden 2018 parhaina paikallisyhdistyksinä.

Vuoden 2018 toimialajärjestö on Suomen Kiinteistövälittäjät SKVL ry. Lisäksi palkittiin Raahen Yrittäjät Vuoden tekijänä, Kauhajoen Yrittäjät Vuoden vaikuttajana ja Jyvässeudun Yrittäjät Vuoden viestijänä. Satakunnan Yrittäjät on Elon ja Fennian valinta parhaaksi aluejärjestöyhteistyökumppaniksi.

Yrittäjäjärjestön parhaat paikallisyhdistykset palkittiin jäsenmäärän mukaan neljässä sarjassa: alle 100, 100–199, 200–500 sekä yli 500 jäsenyritystä. Suomen Yrittäjillä on 383 paikallisyhdistystä ja 60 toimialajärjestöä, joiden joukosta voittajat valittiin.

Palkinnot jaettiin yrittäjäjärjestön Vaikuttajafoorumissa Silja Europalla perjantai-iltana 1. helmikuuta.

Kuopion Yrittäjät pitää yritysten puolta ja yrittäjistä huolta

Suurimpien yhdistysten, eli yli 500 jäsenyhdistyksen sarjassa palkittiin Kuopion Yrittäjät Savosta.

Kuopion Yrittäjät toimii strategiansa mukaisesti: pitää yritysten puolta ja yrittäjistä huolta. Säännölliset ja maksuttomat Bisnesrehvit kasvattavat osallistujamäärä kerta kerralta. Liiketoimintaa kehittävä Strategia!-koulutus on myös saanut hyvän vastaanoton.

Kuopion Yrittäjät on Pohjois-Savon suurin Yrittäjien paikallisyhdistys ja valtakunnankin tasolla kooltaan merkittävä, jäseniä yhdistyksessä on noin 1300.

– Kuopion Yrittäjät on kehittänyt toimintaansa systemaattisesti jo usean vuoden ajan, työn tulokset näkyvät nyt positiivisella tavalla myös valtakunnan tasolla. Toiminta on aktiivista ja vaikuttavaa, niinpä yhdistyksestä on tullut arvostettu ja kuunneltu yrittäjien äänin maakuntamme pääkaupungissa kertoo Savon Yrittäjien toimitusjohtaja Arto Nykänen.

– Suurin kiitos ansaitusta huomionosoituksesta kuuluu Kuopion Yrittäjien nykyisen ja edeltävien hallitusten jäsenille. He ovat uhranneet paljon omaa aikaansa ja työtään kaikkien kuopiolaisten ja savolaistenkin yrittäjien olosuhteiden parantamiseen, jatkaa Nykänen.

Kuva ylhäällä: Palkinnon vastaanotti Kuopion Yrittäjien puheenjohtaja Sirpa Karppi.