Kuopion Yrittäjien puheenjohtaja Janne Seppälä ja Oodia Median yrittäjä Saga Iinatti ovat iloisia yhteistyöstä.
10.12.2021 klo 10:14
Uutinen

Kuopion Yrittäjien lehti ilmestyy jälleen – yhteistyössä OodiaMedia

Kuopion Yrittäjien kaikille kuopiolaisille yrityksille jaettava printtilehti julkaistaan kaksi kertaa vuonna 2022: tammikuussa ja elokuussa.

Kuopion Yrittäjät julkaisee vuosien tauon jälkeen oman lehden. Lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa: ensimmäinen numero näkee päivänvalon tammikuussa viikolla neljä ja toinen numero elokuussa viikolla 33.

”Ensimmäisessä julkaisussa esitellään luonnollisesti uusi puheenjohtaja ja hallitus sekä tulevia tapahtumia. Molempien numeroiden sisältö tulee olemaan ajankohtaista ja yrittäjiä kiinnostavaa”, kertoo Kuopion Yrittäjien toiminnanjohtaja Kirsi Sisso-Litmanen.

Lehteä postitetaan noin 6 500 kappaletta Kuopion alueen yrityspäättäjille.

”Printtilehti tukee hyvin Kuopion Yrittäjien muuta viestintää, joka on ollut pääosin sähköistä. Julkaisulla tavoitamme myös ne kuopiolaiset yrittäjät, joita ei uutiskirjeillä tai sosiaalisella medialla tavoiteta”, kertoo Kuopion Yrittäjien uusi puheenjohtaja Janne Seppälä.

Julkaisu tehdään yhteistyössä erikoisaikakausilehtiin ja sisällöntuotantoon erikoistuneen Oodia Median kanssa. Kuopion Yrittäjät tuottaa lehden sisällön ja sisältötoimisto Oodia vastaa julkaisun graafisesta suunnittelusta, ilmoitusmyynnistä sekä taitosta.

“Halusimme panostaa julkaisun laatuun ja tästä syystä kumppaniksi valikoitui Oodia Media. Heiltä löytyy pitkä osaaminen ja ammattitaito tuottaa laadukkaita julkaisuja. Printtilehti on jo nyt saanut Kuopion Yrittäjien kumppaneilta hyvän vastaanoton”, iloitsee Sisso-Litmanen  

Lehden mediakortin voit avata tästä

Kuopion Yrittäjien -Facebook-sivulla on menossa nimikilpailu, jossa etsitään lehden osuvaa nimeä. Osallistu kilpailuun vielä joulukuun aikana, sillä paras idea palkitaan!