3.5.2017 klo 21:01
Uutinen

Kyllästyttääkö käyntikorttirumba? Tällä sovelluksella skannaat yhteystiedot suoraan älypuhelimeen

Käyntikortit ovat edelleen keskeisessä roolissa bisnesmaailmassa. Korttien ongelmana on usein se, että ne tuppaavat katoamaan, jolloin yhteystiedot joutuu etsimään uudestaan. Apuun rientää mobiilisovellus.

Suurin osa meistä on joutunut tilanteeseen, jossa tärkeä yhteystieto on ollut käyntikortin varassa. Usein esimerkiksi messuilla kerätyistä käyntikorteista osa häviää, jolloin yhteystietokin saattaa kadota lopullisesti. Google auttaa asiaa, mutta kätevämmin yhteystiedot pysyvät tallessa omassa älypuhelimessa.

Jos haluat varmistua tärkeiden käyntikorttien yhteystietojen säilymisestä, tiedot kannattaa skannata älypuhelimeen toimenpiteeseen tarkoitetulla sovelluksella.

Evernote scannable on iOS-laitteille suunniteltu oleva sovellus, joka tunnistaa käyntikortit, kuitit ja asiakirjat automaattisesti, kun puhelimella osoitetaan kyseistä dokumenttia.

Sovellus osaa muuttaa käyntikortit linkedin-tiedoilla ja kuvilla varustetuiksi yhteystiedoiksi. Käyttäjä voi tallentaa sovelluksen kautta käyntikortin yhteystiedot suoraan iPhonen puhelinmuistioon.

Sovellus rajaa ja parantaa skannauksen kuvanlaatua automaattisesti. Käyttäjä voi lähettää skannatut asiakirjat eteenpäin suoraan sovelluksesta.

Sovelluksen voi ladata iPhonelle täältä.

Pauli Reinikainen

pauli.reinikainen@yrittajat.fi