16.9.2019 klo 12:35
Uutinen

Kymenlaakson Yritystreffit poiki kauppoja ja yhteistyökumppanuuksia

Keskiviikkoiltana 4.9. BusinessMaker järjesti yhdessä Bisnesluotsin kanssa Kymenlaakson Yritystreffit Kotkan Höyrypanimolla. Tapahtumaan oli ilmoittautunut kaikkiaan 89 henkilöä ja huimat 140 treffit oli sovittu jo ennakkoon.


Kuva: Hannu Lehtinen

Kymen Yrittäjät oli paikalla yhdessä Kotkan Yrittäjien kanssa Yrittäjäkiertueen merkeissä. Kotkan Yrittäjien ständillä kävi kiinnostuneita yrittäjiä keskustelemassa järjestön toiminnasta. Yritystreffit -tapahtumassa oli myös useita järjestön jäsenyrittäjiä treffailemassa, tekemässä kauppaa ja verkostoitumassa.


Kuva: Minna Parkas

Kymen Kaihtimesta Sami Kuitunen oli lähtenyt tapahtumaan innolla ja avoimin mielin. Hänellä oli jo muutama kokemus samankaltaisista tapahtumista, joten ennakko-odotukset olivat korkealla. Myöskään keskiviikkoinen tapahtuma ei jättänyt häntä kylmäksi. Kuitusen mielestä iltaa ei voisi paremmin viettää business-mielessä. Nopeat 15 minuuttia kestävät treffit jo etukäteen toisistaan kiinnostuneiden yrityksien kesken toivat toivottuja tuloksia, ja hänelle jäi illasta hyviä jatkokontakteja. Lisäksi muutamat yrittäjät olivat myös kiinnostuneet tarjoamaan hänelle omia palveluitaan.

Ilta oli kaikkiaan todella lämminhenkinen ja verkostoitumista tapahtui paljon myös treffien ulkopuolella. Mikäli treffien välissä oli aikaa, niin pitkin iltaa oli myös mahdollista käydä tutustumassa pienpanimo Kotka Steam Breweryn tiloihin ja toimintaan. Yrittäjät Kari-Jukka Koivistoinen yhdessä yhtiökumppaninsa Matias Purasen kanssa johdattivat kiinnostuneita oluen saloihin.


Kuva: Minna Parkas

Teksti: Minna Parkas
Kuvat: Hannu Lehtinen ja Minna Parkas