31.1.2018 klo 12:17
Uutinen

Lähde ulkomaille tai ota nuori yrittäjä vastaan

Erasmus nuorille yrittäjille on eurooppalainen yrittäjävaihto-ohjelma, joka antaa uusille yrittäjille tai yrittäjiksi aikoville mahdollisuuden oppia kokeneilta pienyrittäjiltä muissa yrittäjävaihto-ohjelmaan osallistuvissa maissa.

Vaihdon etuja ovat muun muassa tiedon ja kokemusten vaihto, verkostoitumismahdollisuudet ympäri Eurooppaa ja markkinat eri maissa.

Kohdemaassa nuori yrittäjä pääsee perehtymään jo pidemmälle edenneen yrityksen toimintaan. Kokeneempi yrittäjä toimii eräänlaisena opastavana mentorina. Ohjelman kautta voi myös ilmoittautua mentoriyritykseksi. Vastaanottava yritys saa uudelta yrittäjältä tuoreita ideoita ja voi hyötyä muiden EU-maiden markkinoiden tuntemuksesta.

Ohjelma tarjoaa yritykselle loistavan mahdollisuuden kehittää kansainvälisiä yhteyksiä liikkumatta mihinkään omasta toimistosta. Vaihto voi auttaa yritystä löytämään uusia mahdollisuuksia. Vaihtoon lähtevä henkilö saa avustuksen, eikä yritykselle aiheudu mitään kuluja. Vaihto kestää yhdestä kuuteen kuukautta.

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy on ainoa suomalainen välittäjäorganisaatio. Lisätietoa ohjelmasta:

Heidi Lampinen
yrityskehittäjä
Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy
heidi.lampinen@mikseimikkeli.fi
+358 440 361 619