19.3.2019 klo 13:55
Uutinen

Lähde Viexpon mukana näytteilleasettajaksi Gastech 2019-messuille Houstoniin Texasiin 17.-19.9.2019.

Viexpo organisoi yritysten tarpeiden pohjalta räätälöityjä bisnesmatkoja kansainvälisille markkinoille. Vienninedistämismatkoilla järjestämme tapaamisia potentiaalisten uusien yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kanssa, myös yritys- ja messuvierailuja voidaan järjestää osallistuvien yritysten toiveiden mukaisesti.

Tutustu Viexpon muihin messu- ja vienninedistämismatkoihin tästä >>

Gastech 2019 -messut

Tutustu asiakkaisiin – tapaa tavarantoimittajia ja potentiaalisia partnereita – verkostoidu päättäjien ja vaikuttajien kanssa ­tunnista uudet mahdollisuudet ja markkinat – löydä uusimmat teknologiat ja alan innovaatiot.

Gastech on maailman johtava kaasu-, LNG- ja energia-alan tapahtuma, jossa energia teollisuuden kansainväliset toimijat tapaavat ja luovat strategisia kumppanuussuhteita sekä keskustelevat alan keskeisimmistä haasteista.Gastech-messuilla paikalla ovat mm. kansalliset ja kansainväliset öljy-yhtiöt, energiayhtiöt, öljyn ja kaasun etsintä- ja tuotantoyhtiöt, EPC-urakoitsijat, laivanrakentajat ja varustamot, nesteytetyn maakaasun käsittelylaitokset, kattaen energiainfrastruktuurin sekä muut johtavat teknologiayritykset, joilla kaikilla on tärkeä rooli kansainvälisessä energian arvoketjussa.Alan odotetaan kasvavan ja uudistuvan voimakkaasti seuraavan 20 vuoden aikana. Gastech 2019 -messuilla ja -konferensseissa keskustellaankin erityisesti alan tulevaisuudennäkymistä.Viexpon mukana messuilla voit tavata huipputoimijoita ympäri maailman!Viexpo järjestää suomalaisyrityksille mahdollisuuden osallistua Gastech 2019 messuille yhteisellä Suomi-paviljongilla avaimet käteen periaatteella. Gastech-tapahtuma tuo yhteen pk-yritykset, teknologian- ja palveluntarjoajat eri puolilta maailmaa. Vierailijoille ne tarjoavat mahdollisuuden tutustua globaaleihin ratkaisuihin, löytää uusia toimijoita ja tavata potentiaalisia rahoittajia.

Gastech 2019-messut faktoina:
– yli 35 000 kansainvälistä vierailijaa
– yli 700 näytteilleasettajaa
– 100 eri maasta9 teollisuuden alaa
– 20 eri maan paviljongia näytteilleasettajana
– 55 000 neliömetriä näyttelytilaa
– monikanavaisen konferenssin
– erilaisia verkostoitumistapahtumia

Gastech 2019 -messujen kotisivut löydät osoitteesta: www.gastechevent.comVarmista paikkasi Gastech 2019-messuilla jo tänään! Hankkeelle haetaan BF-messutukea. Ilmoittautumiset viimeistään 25.4.2019 mennessä: https://viexpo.fi/ilmoittautuminen-gastech2019-messuille/

Lisätietoja messuista antaa: Elina Ruohonen +358 50 385 4373 elina.ruohonen@viexpo.fi Elinan voit tavata EnergyWeekin Gas Exchange-tapahtumassa Viexpon standilla C12 torstaina 21.3.