Lähilauantai 3.9. ja Yrittäjän päivä 5.9.

Yrittäjä – tule mukaan Lähilauantaihin 3.9.3022

Tartu markkinointimahdollisuuteen ja tule mukaan viettämään Lähilauantaita! Kerro somessa, verkkosivuillasi ja liikkeessäsi, että olet mukana. Luo halutessasi vaikkapa tarjous tai kampanja ja kutsu ihmiset ostoksille! Jos et tällä kertaa lähde mukaan tuomaan tuotteitasi/palveluitasi esille, niin suuntaa ainakin ostoksille paikkakuntasi pk-yrityksiin ja suosi pieniä liikkeitä ja putiikkeja. Käytä lähipalveluita tai osta vaikka lahjakortti tulevan varalle. Lue lisää.

Yrittäjä – 5.9. päivä on juuri sinun!

Maanantaina 5.9. juhlitaan yrittäjiä ja yrittäjyyttä Kirkkonummen Joo.Arenalla! Tapahtuma alkaa klo 16.45 kevyellä ruokailulla ja puheenvuorot alkavat klo 17.45.

Mukana muun muassa Jungle Juice Barin perustaja, Noora Fagerstöm ja Redonon Henri Laine. Ennen illan yritystarinoita, voit halutessasi hyödyntää omakustanteisesti Joo.Arenan monipuolisia liikuntamahdollisuuksia tai voit tulla suoraan kevyen ruoan ja kahvin äärelle kohtaamaan muita yrittäjiä.

Lue lisää, ilmoittaudu ja tule mukaan!

Mahdollisuus tulla mukaan kuuntelemaan yrittäjätarinoita myös etänä. Klikkaa myös tässä tapauksessa yllä olevaa linkkiä ja ilmoittaudu!