17.3.2023 klo 07:00
Uutinen

Laita hyvä kiertämään ja kerro muillekin lempiyrittäjäsi

Onko elämässäsi palveluita ja tuotteita, joita ilman et voi tai halua elää? Nyt voit ilmiantaa fanittamasi lempiyrittäjän, jolta tämän tavaran tai palvelun hankit.

Suomen Yrittäjillä ja Sanomalla on käynnissä Fanita yrittäjää -kampanja. Sen tarkoituksena on kannustaa käyttämään paikallisten yrittäjien tuotteita ja palveluita.

– Paikallisten yrittäjien tukeminen on vastuullinen valinta, joka pitää koko Suomen elinvoimaisena. Kerro, ketä yrittäjää sinä fanitat ja laita hyvä kiertämään, Suomen Yrittäjien markkinointipäällikkö Eija Sinisalo rohkaisee.

Sanoma on mukana kampanjassa auttaakseen paikallisia yrityksiä menestymään.

– Tämä kampanja on konkreettinen keino kannustaa kuluttajia käyttämään paikallisten yrittäjien tuotteita ja palveluita, sanoo markkinointipäällikkö Anna Schoschkoff Sanomalta.

Kolme vuotta sitten koronakriisin puhjetessa Suomen Yrittäjät järjesti samantyyppisen kampanjan, silloin nimellä Auta pientä.

Fanita yrittäjää -kampanjan verkkosivuilla voi paljastaa fanituksensa kohteen vielä tämän viikon ajan 26. maaliskuuta asti.

– Fanita yrittää -kampanjalla olemme innostaneet läpi Suomen kaikkia kertomaan omasta suosikkiyrittäjästä. Seuraavassa vaiheessa nostamme fanitetut yrittäjät ja yritykset esiin. Suomi on täynnä hienoja yrityksiä, Eija Sinisalo Suomen Yrittäjistä sanoo.