8.6.2018 klo 17:02
Uutinen

Lapin Vuoden nuori yrittäjä Tiina Skinnari – ”Verkkovaatekauppa oli täydellinen hyppy tuntemattomaan!”

Keminmaalainen tuplamaisteri Tiina Skinnari, 31, on kasvattanut seitsemässä vuodessa yksiöstä alkaneen verkkovaatekauppansa 2,5 miljoonan bisnekseksi. Tällä hetkellä verkkovaatekauppa Disturb Scandinavia Oy toimii Keminmaassa yli tuhannen neliön hallissa työllistäen kaksitoista henkilöä. Yrityksen myynnistä 98 prosenttia tulee verkosta, mutta varaston yhteydessä on myös pieni kivijalkamyymälä.

Keminmaalainen tuplamaisteri Tiina Skinnari, 31, on kasvattanut seitsemässä vuodessa yksiöstä alkaneen verkkovaatekauppansa 2,5 miljoonan bisnekseksi. Kuva: Lapin Kansa.

Lapin Yrittäjät on valinnut vuoden 2018 Lapin Nuoreksi Yrittäjäksi keminmaalaisen verkkovaatekauppayrittäjän Tiina Skinnarin. Lapin Yrittäjien johtoryhmä nostaa palkintoperusteluissaan esille erityisesti yrityksen voimakkaan kasvun. Vuonna 2013 yrityksen liikevaihto oli 520 000€ ja henkilöstön määrän ollessa kolme. Neljä vuotta myöhemmin liikevaihto oli jo reilut kaksi miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä oli kasvanut jo yhdeksään. Juuri päättyvällä tilikaudella yrityksen liikevaihto on kasvanut 2,5 miljoonaan euroon.

Yrittäjäpariskunta on rohkeasti investoinut Keminmaassa sijaitsevaan isoon liikekiinteistöön ja he tarjoavat liiketiloja vuokrattavaksi myös muille. Keminmaa on osoittautunut hyväksi yrityspaikaksi ja tulevaisuudessa Skinnarin suunnitelmissa on laajentaa uusille markkina-alueille.

– Paketti on nyt kunnossa ja tarkoituksena on laajentaa kansainvälisille markkinoille, jota varten olemme entisestään hioneet meidät verkkopalvelua ja asiakaskokemusta, Skinnari kertoo.

Palkintoperusteluissa Lapin Yrittäjien johtoryhmä nostaakin esille sen, että Disturb Scandinavian yrittäjä on loistava esimerkki siitä, miten Lapista voidaan tehdä menestyksekkäästi valtakunnallista bisnestä. Verkkokauppojen sijoittuminen Lappiin on erittäin hyvä vaihtoehto; täällä ei ole ruuhkia, tarjolla on edulliset liiketilat, hyvä logistiikka ja asiakkaat netin päässä.

– Lähes poikkeuksetta voimme luvata paketin kotiin päivässä tai kahdessa, Skinnari kertoo.

Disturbin pääpaino on verkkokaupassa, siksi suurin osa toimitiloista on varaston valtakuntaa, jossa tehokas varastotiimi Ulla Hanska, Rebecka Kostin ja Irene Aho pakkaa tilaukset matkaan usein jo tilauspäivänä. Kuva: Lapin Kansa.

Palkinto luovutetaan VasaVIP -tapahtumassa

Kunniakirja ja 1500 euron palkinto luovutetaan Tiina Skinnarille Lapin Nuorten Yrittäjien VasaVIP -tapahtumassa perjantaina 8.6. klo 19-21.

Lapin Yrittäjät myöntää Vuoden Nuoren Yrittäjän palkinnon vuosittain ansioituneelle, alle 35-vuotiaalle yrittäjälle. Lapin Yrittäjien johtoryhmässä vaikuttavat Lapin Yrittäjien puheenjohtaja Heidi Alariesto, Lapin Yrittäjien varapuheenjohtajat Jari Kelahaara, Anna-Kaisa Luoma-aho ja Tuomo Jäärni, Tenonlaakson Yrittäjien puheenjohtaja Vuokko Mikkola ja Pellon Yrittäjien puheenjohtaja Päivi Heikkala.