2.1.2018 klo 11:19
Uutinen

Lappeenrannan Yrittäjät on Suomen Yrittäjien Vuoden viestijä 2017!

Lappeenrannan Yrittäjät vakuutti viestinnällään

Lappeenrannan Yrittäjät Etelä-Karjalasta sai Vuoden viestijä -palkinnon. Jäsenyrittäjien arjesta kertova Kipinän hetki -videonousi ilmiöksi ja Lisäsi Lappeenrannan Yrittäjien näkyvyyttä. Vahva panostus sosiaaliseen mediaan houkutteli tapahtumiin mukaan uusia ja nuoria yrittäjiä.

Viestintään on panostettu kuluneena vuonna paljon. Yhdistyksen nettisivut toimivat ja viestinvälitystä tukee Facebook-sivut. Tiedottamiseen käytetään yhdistyksen uutiskirjettä ja näitä tukemaan laajempi puheenjohtajan kirje. Viesteissä kerrotaan tapahtumista ja koulutuksista sekä jaetaan Suomen Yrittäjien Etelä-Karjalan Yrittäjien viestejä. Yhdistyksen kannanottoja ja muita uutisia on julkaistu kiitettävästi maakuntalehdessä ja paikallislehdissä sekä nettisivuilla.

Keväällä yhdistys teki oman jäsenhankintavideon, jossa kuvattiin paikallisia yrittäjien työssään Robinin kappaleeseen Kipinän hetki sovitettuna. Se sai yli 40.000 katsojaa ja palaute ollut erittäin hyvää. Parhaimpia kommentteja mm. ”Saako liittyä mukaan, vaikka on kirjoilla muualla”. Pöhinä yhdistyksessä on hyvällä tasolla ja jäsenmäärän kasvuun on hyvät mahdollisuudet edelleen.

Lappeenrannan Yrittäjät on kasvattanut 2017 jäsenmääränsä jo 834:een. Sen jäsenkattavuus on noin 30% (koko kaupungin alueella toimii kolme paikallisyhdistystä).

Yhdistys on paikallisyhdistysarvioinnin mukaan saanut aikaan paljon. Toiminnan taso on kasvanut viime vuosina merkittävästi. Järjestötoiminta on viritetty hyvälle tasolle, hallitus on proaktiivinen ja jäsenet voivat nauttia hyvistä palveluista ja tapahtumien kirjosta. Erityisesti nuorten aktivoituminen toiminnassa on piristänyt yhdistystä.

Lisätietoja:
puheenjohtaja Sami Hänninen, Lappeenrannan Yrittäjät, p. 0400 835 470, sami.hanninen@globalwork.fi