25.4.2019 klo 21:31
Uutinen

Lappeenrannan yrittäjien kevätkokouksessa kohti 150v. juhlaa

Lappeenrannan yrittäjien kevätkokous järjestettiin Nordean tiloissa 25.4.2019. Nordean kuulumisia yrittäjille oli tuomassa yksikön johtaja Kristiina Launikari. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Maarit Eskola-Heikkinen. Tilaisuudessa käsiteltiin kauden 2018 tapahtumat sekä tuloslaskelma ja tase. Poikkeuksellisen kokouksesta teki uuden puheenjohtajan valinta, joka normaalisti tapahtuu syyskokouksessa. Iso kiitos Nordealle tiloista sekä tarjoiluista.

Lappeenrannan Yrittäjien uudeksi puheejohtajaksi vuoden 2019 loppuun valittiin Janne Ikäheimonen. Ikäheimonen on toiminut hallituksen varapuheenjohtajana vuoden 2018 alusta.

Lappeenrannan yrittäjät viettävät tänä vuonna 150-vuotisjuhlaa. Juhlavuosi on meille todella tärkeä merkkipaalu ja haluamme että paikallisyhdistys ja jäsenistö saavat ansaitsemansa juhlat, sanoo Ikäheimonen. Järjestelyt ovat jo hyvää vauhtia käynnissä ja niistä tullaan tiedottamaan tarkemmin lähiaikoina. Juhlapäivä on lyöty lukkoon ja se kannattaa tässä vaiheessa laittaa kalenteriin. Lappeenrannan yrittäjien 150v. juhlaa vietetään 16.11.2019.

Lisäksi asialistalla oli hallituksen täydentäminen. On tärkeää että meillä on juhlavuonna toimiva ja päätösvaltainen hallitus. Tämän vuoksi hallitusta päätettiin täydentää kesken vuoden, kertoo Ikäheimonen. Hallitukseen uutena jäsenenä valittiin Pekka Hytti. Pekalla on pitkä kokemus yrittäjäjärjestön hallituksessa ja halusimme lisää kokemusta mukaan näin tärkeänä vuotena.

Hallituksen jäsenet vuoden 2019 loppuun ovat

Puheenjohtaja

Janne Ikäheimonen Toplift Finland Oy

Jäsenet

Jyri Hänninen, Top-Mover Ky

Mercedes Kelaranta, Satulapalvelu Hilmalaya

Joni Koppo, Kuljetus Joni Koppo Oy

Minna Leinonen, Mimmone Oy

Riku Oksanen, Loma-Oksanen Oy

Ari Perälä, EK Isännöinti Oy

Caro Pohjola Lento Consulting Oy

Tommi Talasto, Heromaker

Pekka Hytti, Pelti- ja eristystyö Hytti Oy

Lisätietoja:

Janne Ikäheimonen

040-521 2290

lappeenrannan@yrittajat.fi