3.10.2017 klo 20:17
Uutinen

Lappeenrannan yrittäjille valittiin uusi puheenjohtaja

Lappeenrannan Yrittäjille valittiin uusi puheenjohtaja

Lappeenrannan yrittäjien uudeksi puheenjohtajaksi valittiin syyskokouksessa Saimaan ammattiopistolla 3.10. henkilöstöpalvelualan 44-vuotias yrittäjä Sami Hänninen.

Samilla on yrittäjäkokemusta alalta jo vuodelta 2005 lähtien ja sitä ennen hotelli- ja ravintola-alan esimiestehtävistä. Yhdistystehtävissä aikaisemin hän on ollut mm. Suomen baarimestareiden kerhon Hämeen alaosaston puheenjohtaja ja ollut järjestämässä ravintola-alan valtakunnallisia ja kansainvälisiä tapahtumia ja kilpailuja. Hännisen yrityksen palveluihin kuuluva strateginen hallitustyöskentely sekä tiimi ja vuorovaikutusvalmennukset tuovat varmasti etua yrittäjien hallitustyöskentelyyn.

Samilla on myös kauppakamarin HHJ (hyväksytty hallituksen jäsen) kurssin tutkinto.

Entinen puheenjohtaja Minna Kokki jatkaa hallituksessa johon uutena valittiin Emmi Siitari (Conlogo) Riku Oksanen (Lomaoka Oy) Janne Ikäheimonen (Toplift Oy) ja Joni Koppo (Kuljetus Koppo Oy)

Hallitus kokonaisuudessaan.

Sami Hänninen, Minna Kokki, Maarit Eskola-Heikkinen, Jyri Hänninen, Mari Ravattinen, Matti Tiilikainen, Ari Perälä, Pekka Hytti, Laura Mikkola, Emmi Siitari, Riku Oksanen, Janne Ikäheimonen, Joni Koppo.