6.10.2021 klo 14:38
Uutinen

Liian hyvä diili – Voiko sellaista olla? Vaietut vaikeudet –podcast-sarjassa pohditaan kaupankäynnin kiemuroita

Millaisia sudenkuoppia aloittava yrittäjä saattaa kohdata yrittäjyyden alkutaipaleella? Miten yrittäjä tunnistaa hyvän diilin? Voiko liian hyvä diili koituakin kohtaloksi? Helsingin Yrittäjien Käärityt hihat -podcastissa nuoret yrittäjät keskustelevat oman yrittäjätaipaleensa harha-askelista ja mitä niistä on opittu.

Käärityt hihat – Vaietut vaikeudet -podcast-sarja sukeltaa syvälle yrittäjien arkisiin ja arimpiin mietteisiin. Nuoret yrittäjät eri aloilta istuvat mikrofonin ääreen pohtimaan yrittäjyyttä henkilökohtaisesti, avoimesti ja jokainen omista lähtökohdistaan. Laita kuulokkeet päähän ja liity mukaan kuuntelemaan yrittäjyydestä kokonaisvaltaisesti sen ilojen, epävarmuuksien, mahdollisuuksien ja haasteiden kautta.

Nuoret yrittäjät Atte Pohjanmaa ja Markus Seppänen keskustelevat jaksossa mitä he ovat omalla yrittäjän urallaan oppineet kaupasta ja kaupankäynnistä. Mitä mieltä nuoret yrittäjät ovat myynnistä? Millainen kauppa kääntyi lopulta kannattamattomaksi? Kuuntele Vaietut vaikeudet -teemasarjan kolmas jakso.

> Kuuntele jakso SoundCloudissa

> Kuuntele jakso Spotifyssa


Mikä Vaietut vaikeudet -podcast-sarja?

Vaietut vaikeudet -sarja on osa Helsingin Yrittäjien Käärityt hihat -podcastia. Vaietut vaikeudet -sarjassa keskitytään nuorten yrittäjien valitsemiin teemoihin ja sen tekijöinä toimivat Helsingin Yrittäjien nuorten yrittäjien verkoston HYNY:n hallituksen jäsenet.

> Kuuntele Vaietut vaikeudet -podcast-sarjan 1. jakso: Perhe-elämä ja yrittäjyys

> Kuuntele Vaietut vaikeudet -podcast-sarjan 2. jakso: Ihanat, kamalat ihmissuhteet

Kuva: Jaana Tihtonen