29.1.2019 klo 10:41
Uutinen

Liiketoimintasi uusi aika alkaa tuotekehityksestä

Espoon Yrittäjät ja Rastor ovat jo kymmenen vuoden ajan tehneet yhteistyötä ja tarjonneet espoolaisille yrittäjille mahdollisuuden kehittää yrityksen liiketoimintaa oppisopimusrahoitteisten koulutusten avulla.

Rastorin tuote- ja palvelukehityskoulutuksissa pääset innovoimaan parhaiden asiantuntijoiden ohjauksessa kaupallisesti kannattavia tuotteita ja palveluita yrityksellesi. Kulmakivenä on aina yrityksen oma kehittämishanke, jota osallistuja vie eteenpäin opiskelun aikana.

Muista maksuttoman oppisopimuskoulutuksen hyödyntäminen ja tutustu koulutusesitteeseen:

PDF iconesite_espoon_yrittajat_2.pdf

Espoossa (Tapiolassa) käynnistyy keväällä kolme tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto -koulutusta. Valitse itsellesi sopivin koulutusvaihtoehto:

DigiSome – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Poimi digimarkkinoinnin tehokkaimmat menetelmät omaan käyttöösi! Opit kehittämään suunnitelmallisesti tuotteiden ja palveluiden myyntiä sekä liiketoimintaa ja vahvistamaan systemaattisesti yrityksen brändiä.

Katso lisätietoja ja ilmoittaudu pian, sillä koulutus alkaa Espoossa jo 6.2. >>

LEAN tuotekehitys – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Keskity kehittämisessä olennaiseen ottamalla haltuun LEAN-ajattelun perusperiaatteet! Asiakaslähtöisyys ja kehittämisen oikea-aikaisuus ovat tämän koulutuksen hyötyjä. Opit toteuttamaan kehitysprojekteja hallitusti ja ketterästi.

Katso lisätietoja ja ilmoittaudu pian, sillä koulutus alkaa Espoossa jo 15.2. >>

Palvelumuotoilu ja tuotteistaminen – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Tule oivaltamaan, miten houkutteleva tuote tai palvelu syntyy ja kuinka se saadaan myyntikuntoon! Yritys hyötyy eniten silloin, kun osallistuja on motivoitunut kehittämään entistä parempaa. Koulutuksen kulmakivenä on yrityksen oma kehittämisidea.

Katso lisätietoja ja ilmoittaudu mukaan. Koulutus alkaa Espoossa 4.4. >>

Lisätietoja koulutuksista antaa: Rastor, Tuomo Talvitie, p. 040 669 4148 tai tuomo.talvitie@rastor.fi