19.2.2018 klo 13:44
Uutinen

Liikuntakeskus EasyFit avasi ovensa kolmisen kuukautta sitten, ja on yksi Kemin Yrittäjien uusista jäsenistä

Asiakkaat ovat löytäneet liikuntakeskuksen todella hyvin. – Virtuaaliryhmiin ovat myös miehet uskaltautuneet lähteä hienosti mukaan, Jenni Lammassaari sanoo.

Loppuvuodesta 2017 perustettu Kuntosali/Fitness-keskus EasyFit sijaitsee ihan Kemin keskustassa. Keskus kuuluu suomalaiseen EasyFit-ketjuun, mutta sen omistaa paikallinen yrittäjä Jenni Lammassaari. Jennillä on takanaan yritystaustaa useiden vuosien ajalta.

Valoisa ja tilava liikuntakeskus on ollut toiminnassa nyt noin kolmen kuukauden ajan. Miksi juuri EasyFit?
– Olin toissa kesänä mukana pojan pesäpalloleirillä ja hotellissa, jossa majapaikkamme oli, ei ollut kuntosalia. Paikkakunnalla oli kuitenkin EasyFit-ketjun sali, ja siellä löysin virtuaaliliikuntaryhmät. Olin aivan innoissani, ja kokeilin heti monia eri ryhmiä, Jenni Lammassaari nauraa. Ajatus oman liikuntakeskuksen perustamisesta lähti itämään.

Keskuksen virtuaaliset ryhmäliikuntatunnit eivät ole tiettyinä kellonaikoina vaan niillä voi käydä milloin vain aamuneljän ja keskiyön välillä – tämä antaa myös yrittäjälle mahdollisuuden ohjattuun liikuntaan kiireisenkin aikataulun lomassa. Virtuaaliliikunnassa ohjaaja ei ole läsnä vaan tunti ohjataan isolta näytöltä.

EasyFit -kuntosali/fitness-keskuksessa on monipuoliset kuntolaitteet, ja palveluihin kuuluvat myös sisäpyöräily sekä erilaiset ohjatut liikuntaryhmät. Sekä ohjatut että virtuaaliset ryhmät ovat haastavuudeltaan eri tasoisia, joten aloittelijatkin löytävät varmasti omansa.
– Haluammekin pitää keskuksen ”matalan kynnyksen” paikkana, Jenni sanoo. Ryhmäliikuntaohjaajien lisäksi keskuksessa työskentelee kaksi Personal traineria ja keskusvastaava. Asiakkailla on käytössään kolme liikuntasalia varsinaisen kuntosalin lisäksi. Keskus onkin yksin Meri-Lapin suurimpia.

Yrityksille räätälöityä palvelua

EasyFit vuokraa myös kokoustilaa. Yrityksille voidaan räätälöidä oma hyvinvointipäivä: päivä voi alkaa esimerkiksi yrityksen omalla kokouksella, jonka jälkeen kahvitellaan. Tämän jälkeen osallistujille voidaan puhua työhyvinvoinnista, josta siirrytään vaikkapa jumppaamaan! Päivän kesto ja vaihtoehdot suunnitellaan yrityksen kanssa.

Jenni Lammassaari sanoo, että asiakkaat ovat löytäneet paikan todella hyvin. – Virtuaaliryhmiin ovat myös miehet uskaltautuneet lähteä hienosti mukaan. Monet miehet käyvät ryhmissä ensin lämmittelemässä ja siirtyvät sitten kuntosalilaitteisiin. Virtuaaliryhmiin on oltu tosi tyytyväisiä, koska ne antavat joustavuutta liikunnan harrastamiseen. Kaiken kaikkiaan asiakkailtamme saamamme palaute on ollut hyvin positiivista, myös paikan siisteyttä on kehuttu usein. Asiakaspalautetyötä teemmekin jatkuvasti.

EasyFit on järjestänyt jo kahteenkin otteeseen avoimet ovet, ja maaliskuussa on tulossa Naisten päivä -tapahtuma. Yritykseen voit tutustua kotisivuilla https://www.easyfit.fi/fi/kemi