1.2.2019 klo 11:06
Uutinen

Linnatuulesta vuoden taukopaikka

Kauppias Seppo Lauerin luotsaama, Janakkalassa sijaitseva Neste K Linnatuuli on valittu vuoden 2018 taukopaikaksi. Valinnan julkisti Tilausajokuljettajat Ry, joka on matkailuliikenteen ammattilaisten yhdistys.

Palkintoperusteissa kiitellään mm. aseman monipuolista palvelutarjoomaa useista ravintoloista ruokakaupan palveluihin sekä onnistunutta konseptiuudistusta, jossa asema päivittyi moderniksi ja valoisaksi.

Tilausajokuljettajat ovat aivan asiakaspinnassa ja saavat asiakkailtaan suoraa palautetta taukopaikoista. Monesti iso osa bussimatkustajien aterioista nautitaan taukopaikkojen ravintoloissa. Vuoden taukopaikan valinnassa korostuvat palvelun laatu, liikennejärjestelyt ja soveltuvuus bussiryhmille. Tilausajokuljettajat Ry valitsee joka vuosi Vuoden Taukopaikan jäsenistöltä tulleiden palautteiden pohjalta.

– Olen erittäin otettu tunnustuksesta, sillä olemme viime vuosina kehittäneet liikenneasemaa entistäkin asiakasystävällisemmäksi. On hienoa huomata, että työ on huomattu, kauppias Seppo Lauer kertoo.

– Linnatuuli on hyvin tunnettu paikka. Sijaintimme moottoritiellä Tampereen ja Helsingin puolessa välissä on näkyvä. Liittymämme mahdollistavat sujuvan ja vaivattoman poikkeamisen Linnatuulessa. Olemmekin pyrkineet kehittämään erityisesti nopean asioimisen konsepteja, jotta meille on helppo tulla ja meiltä on helppo lähteä. Turvallisesti ja ilman kummempia kommervenkkejä, Lauer sanoo.

– Olemme joustavia ja toteutamme asiakkaidemme toiveita sekä tarpeita silloinkin, kun tilanne vaatii yksilöllistä räätälöintiä palveluiden tai tuotteiden suhteen. Tärkeintä onkin, että kaikille asiakkaille jää asioinnista hyvä mieli poistuessaan, Lauer kertoo.

Henkilökunnasta jokainen voiton taustalla

– Tunnustuksen saaminen Linnatuuleen on pitkälti innostuneen henkilökunnan jokapäiväisen panostuksen ansiota. Positiivinen palveluasenne ja ystävällisyys ovat asiakaspalvelun kulmakiviä. Toisaalta tuotteiden laadun varmistaminen ja aseman siisteys on tärkeää, jonka toteutumiseen kannamme asemalla kaikki kortemme kekoon, Lauer jatkaa.

Linnatuulessa työskentelee vuodenajasta riippuen noin kuusikymmentä työntekijää.

Vuoden taukopaikka palkintoperusteissa kerrotaan Linnatuulen arkkitehtuurin tekevän taukopaikasta ainutlaatuisen. Asema on rakennettu moottoritien päälle. Neste K Linnatuuli on avattu alun perin vuonna 1992 samaan aikaan tien alittaneen moottoritien kanssa. Vuonna 2017 konseptiuudistuksen yhteydessä Linnatuuli onnistuttiin modernisoimaan nykyaikaiseksi raikkaaksi miljööksi.

Palkintoperusteissa kiitellään myös monipuolisia palveluja; asemalta löytyy erityyppisiä ravintoloita, ruokakauppa ja käteisnostoautomaatti. Tilausajokuljettajat arvostavat myös hyvää taukotilaa, jossa on valmiina pientä purtavaa ja kuljettajien omat wc-tilat.

Seppo Lauer on ollut kauppiaana Neste K Linnatuulessa kesäkuusta 2009 lähtien.