17.10.2019 klo 08:56
Uutinen

Lisää löylyä! Valtakunnalliset yrittäjäpäivät Jyväskylässä 2020

Suomen Yrittäjät järjestää vuotuisen päätapahtumansa Valtakunnalliset yrittäjäpäivät Jyväskylässä lokakuussa 2020. Tapahtuma toteutetaan yhdessä Keski-Suomen Yrittäjien kanssa. Jyväskylässä järjestettävän tapahtuman teemaksi on valittu Lisää löylyä!

Yrittäjäpäivillä on perinteisesti alueen omista vahvuuksista kumpuava teema ja Jyväskylän tapahtumaa varten Keski-Suomen Yrittäjät järjesti avoimen haun keväällä 2019. Tahtona oli löytää teema, joka kumpuaa keskisuomalaisen yrittäjyyden vahvuuksista, ominaispiirteistä ja ilmentää yrittäjien eteenpäinmenoa omista lähtökohdista käsin.

Lisää löylyä!

-Saimme 35 perusteltua ja kiinnostavaa ehdotusta, joiden joukosta hallitus valitsi teeman Lisää löylyä! Idean takana on jyväskyläläinen Kasvumanagerin yrittäjä Outi Syrjälahti, kertoo Keski-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Sanna-Mari Hynninen.

-Teema alkoi rakentumaan useammastakin ajatuksesta. Halusin, että se liittyy jotenkin paikallisuuteen, perinteisiin ja tarjoaa monenlaisia lähestymiskulmia. Mielikuvitus lähti laukkaamaan ja mm. sauna tuli mieleen. Perinteisesti tapahtumien teemoitus on tulevaisuuteen katsovaa ja energisoivaa / virtaa antavaa, tähän Lisää löylyä! vastaa hienosti, kertoo Syrjälahti.

-Valtakunnallisiin yrittäjäpäiviin liittyy paljon perinteitä ja muistoja läpi yrittäjäkentän, on hienoa, että voin olla itse mukana luomassa omalta osaltani niitä. Innostunein ja odottavaisin mielin jään seuraamaan, mitä kaikkea järjestävä porukka saa aikaan. Tulen sitten tapahtumaan nauttimaan ja poimimaan rusinat pullasta.

Jyväskylässä järjestettävien Valtakunnallisten yrittäjäpäivien yhteydessä pidetään Suomen Yrittäjien liittokokous ja jaetaan valtakunnalliset yrittäjäpalkinnot. Tilaisuus kerää yhteen vuosittain jopa 2000 yrittäjää ympäri Suomen.

Tervetuloa Valtakunnallisille yrittäjäpäiville 16.-17.10.2020

Mistä sinulle tulee yrittämisen sytyke ja millä tekemisen palo kasvaa? Heität löylyä ja seuraat, kuinka toiminta kehittyy. Jos meno käy liian kuumaksi, on hyvä ottaa välillä jäähyt. Sitten teet tämän kaiken uudestaan.

Jyväskylässä saat lisää löylyä bisnekseen, kasvuun ja kehittymiseen. Riisu rasitteet, ole avoin kohtaamisille, anna energian virrata, panosta hyvinvointiin ja kannusta kaveria.

Tämä on teille löylynheittäjille!

#vyp2020 #lisäälöylyä