27.9.2017 klo 16:46
Uutinen

Luottamushenkilöhaku vuodelle 2018 avattu – Etsimme toimintaamme aktiivisia yrittäjyyden edustajia

Helsingin Yrittäjät on avannut luottamushenkilöhaun vuoden 2018 toimintaa varten. Haemme joka vuosi uusia, aktiivisia yrittäjiä vastaamaan yhdeksän paikallisyhdistyksemme sekä verkostojemme ja työryhmiemme toiminnasta. Etsimme muun muassa vaikuttamisesta, viestinnästä, tapahtumien järjestämisestä ja yrittäjyyskasvatuksesta kiinnostuneita yrittäjiä.

Paikallisyhdistyksemme ja verkostomme tekevät töitä yritysmyönteisemmän Helsingin eteen, järjestävät tapahtumia ja viestivät yrittäjyyden tärkeydestä yhteiskunnalle. Luottamustyö järjestössämme tarjoaa hyödyllistä kokemusta ja verkostoja sekä näköalapaikan pääkaupungin yrittäjäkenttään. Tarjoamme luottamushenkilötehtävään arvokasta koulutusta (mm. eri viestintävälineiden käyttö), jota voit hyödyntää myös omassa työssäsi.

Arvostamme paloa yrittäjyyteen ja yrittäjyyden edistämiseen, yhteistyötaitoja sekä halua vaikuttaa yhteiskunnallisiin asioihin.

Kiinnostuitko mahdollisuudesta vaikuttaa ja voit sitoutua toimintaan vuodeksi? Nyt on aika hakea mukaan. Täytä alla oleva lomake 15.10.2017 mennessä ja kerro miten haluat vaikuttaa. Luottamushenkilönä toimiminen edellyttää Helsingin Yrittäjien jäsenyyttä. Etkö ole vielä jäsen? Liity tästä.

Henkilövalinnat tehdään syyskokouksissa. Olemme yhteydessä kiinnostuneisiin ennen kokouksia. Tähän yhteisöön kannattaa kuulua!

>> Täytä hakulomake

Lisätietoja luottamushenkilötoiminnasta: p. 050 575 2353, toimisto.helsinki @ yrittajat.fi