6.10.2018 klo 19:36
Uutinen

Maakunnallinen Vuoden nuori yrittäjä 2018 on Jani Heikari

Kymen Yrittäjät on myöntänyt Vuoden nuori yrittäjä 2018 -palkinnon Jani Heikarille, H & H Consulting Oy, Kouvolan Yrittäjistä.

Palkitsemisperusteita ovat yrityksen kasvuhakuisuus ja asiakaspalveluhenkisyys. H & H Consulting Oy kehittää aktiivisesti toimintaansa ja yritys on menestynyt toimialallaan. Toimitusjohtaja Jani Heikari vie yritystä määrätietoisesti eteenpäin.

H & H Consulting Oy on rakennuttamiseen, rakennusten valvontaan ja suunnittelun ohjaukseen erikoistunut konsulttitoimisto, joka tekee myös rakennusten kuntotutkimuksia. Yritys on ollut mukana myös kiinteistökehitysprojekteissa. Toimitusjohtaja Jani Heikari perusti vuonna 2009 Insinööritoimisto Entec Oy:n, joka yhdistyi Rakennuttajapalvelu Henttonen Oy:n kanssa vuonna 2011. Yritysten fuusion pohjalta muodostui H & H Consulting Oy.

Yrityksen menestyksen salaisuus on ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta sekä vahva asiakaspalveluhenkisyys. H & H Consulting Oy:llä on hyvät kasvunäkymät ja Helsinkiin perustettiin tytäryhtiö syyskuussa.

– Toiminnan kehittämisessä tärkeintä on osaava henkilökunta sekä työvoiman saatavuus. Viime vuodet on ollut rajuakin kasvua, mutta nyt kasvu tasaantuu. Henkilöstöpula rajoittaa osittain kasvua, sillä osaajia on vaikea löytää, kertoo Heikari.

Yrityksen vahvuuksia ovat joustavuus ja luotettavuus. Sijainti Kymenlaaksossa takaa sen, että tärkeät toimialueet Lahti, Lappeenranta ja Helsinki ovat nopeasti saavutettavissa.

– Pienenä ja ketteränä pystymme vastaamaan tiukkoihinkin aikatauluvaatimuksiin ja olemme pystyneet kilpailemaan isojakin yrityksiä vastaan, toteaa Heikari.

Jani Heikari kuvailee itseään määrätietoiseksi ja eteenpäin pyrkiväksi yrittäjäksi. Yrittäjänä hänellä on vapaus toimia oman mielen mukaan ja päättää omista asioita, vaikka kovat työmäärät syövätkin vapaa-aikaa.

– Palkitsevinta on ollut nähdä oman yrityksen pärjääminen ja menestyminen myös taloudellisesti ja mainettakin on saavutettu. Työ on vaihtelevaa ja jokainen päivä on erilainen. Vastaan tulevien haasteiden ratkominen tekee tästä mielenkiintoista, Heikari sanoo.