9.3.2024 klo 12:06
Uutinen

Maaliskuun kokousterveiset hallitukselta

Ennen hallituksen varsinaisen kokouksen alkua Box Bed & Breakfastin yrittäjä kertoi meille hiukan omasta yrityksestään ja majoituspalveluistaan. On ollut upeaa kokoustaa eri puolella Sipoota ja tällä tapaa tutustua paikallisiin yrityksiin. Tällä konseptilla on hyvä jatkaa.

Iloksemme voitiin jälleen hyväksyä 4 uutta jäsentä ja heihin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä toivottaaksemme heidät tervetulleeksi Sipoon Yrittäjiin.

Kunnan elinkeino- ja työllisyysjaoston järjestämä Yritysfoorumi keräsi mukavan määrän osallistujia helmikuun lopussa. Seuraava Yritysfoorumi on tarkoitus järjestää 20.5.2024. Lue lisää.

Hallituksen seuraava kokous on 3.4.2024 mutta ennen sitä hallitus on päättänyt kokoontua seminaaripäivään 16.3.2024 jossa tavoitteena on valmistella vuoden tapahtumakalenteria sekä suunnitella syyskuun Sipoon Yrittäjäpäivää sekä Yrittäjägaalaa. Mikäli sinulla on jokin tietty asia jonka toivot että hallituksemme ottaisi käsittelyyn seuraavassa kokouksessa niin olethan meihin yhteydessä.