Mieliteko-palvelun tarjoamisesta yrittäjille sopivat muutosvalmentajat Matti Halmetvaara ja Liisa Pietikäinen Kuopion Yrittäjien Kirsi Sisso-Litmasen kanssa.
8.11.2023 klo 13:53
Uutinen

Maksutonta Mieliteko-valmennusta tarjolla yrittäjille

Mieliteko-ohjelma ja Kuopion Yrittäjät sopivat yhteistyöstä, joka tarjoaa yrittäjille työssä jaksamista tukevaa, maksutonta valmennusta kevättalvella 2024. – On hienoa, että pystymme Mieliteko-ohjelman kautta tarjoamaan yrittäjille laadukasta valmennusta, joka lisää paitsi yrittäjän hyvinvointia, myös koko työyhteisön hyvinvointia, iloitsee Kuopion Yrittäjien toiminnanjohtaja Kirsi Sisso-Litmanen. Muutosvalmentaja Matti Halmetvaaran mukaan valmennuksissa vahvistetaan itsetuntemusta ja mielenhuoltotaitoja sekä perehdytään muunmuassa erilaisiin tapoihin viestiä.

Mieliteko-valmennuksessa tavoitteena on pysähtyä pohtimaan, millaisilla konsteilla yrittäjä työn ja arjen keskellä jaksaisi paremmin. Valmennuksen keskiössä on jokaisen osallistujan henkilökohtainen prosessi, jonka peilaamiseen ja reflektointiin ryhmässä toimiminen tuo oman antoisan kulmansa. – Pohdimme mm. omia tapoja reagoida ja tunteita niiden taustalla sekä etsimme keinoja palautumiseen. Valmennusprosessin aikana teemme matkaa yhdessä, mutta ennen kaikkea jokainen osallistuja tarkastelee omia toimintatapojaan erilaisissa työ- ja siviilielämän tilanteissa, kertoo Halmetvaara.

Kevään mittaan tarjolla on seitsemän valmennuskertaa, joista jokainen kestää 1,5 tuntia ja koostuu niin itsenäisistä tehtävistä, kuin yhteistyöstä ja keskustelusta ryhmäläisten kanssa. Valmennukset toteutetaan tammi-elokuussa noin kuukauden välein, lukuunottamatta heinäkuuta. Samalla osallistujille tarjoutuu myös oivallinen mahdollisuus tutustua ja verkostoitua muiden yrittäjien kanssa. – Parhaan tuloksen valmennuksista saa osallistumalla kaikkiin seitsemään valmennukseen, Halmetvaara muistuttaa.

Ensimmäinen tapaaminen järjestetään 23.1. klo 8 -9.30. Ilmoittautuminen Mieliteko-valmennuksiin avataan Kuopion Yrittäjien www-sivuilla lähiaikoina. Tutustu Mieliteko-ohjelmaan ja toimintaan osoitteessa www.mielitekomedia.fi