16.3.2020 klo 12:25
Uutinen

Maksuttomat verkkokoulutukset koronaviruksesta yrittäjälle – tallenteet ovat katsottavissa heti

Yrittäjät pitää kaikille avoimet ja maksuttomat verkkokoulutukset koronaviruksesta 16.3, 17.3, 18.3. ja 19.3. Viime viikolla pidettyjen koulutusten tallenteet ovat katsottavissa heti.

Mitä yrittäjän pitää tietää koronaviruksen vaikutuksista työsuhteisiin ja yritystoimintaan? Miten työpaikoilla on syytä varautua koronaviruksen etenemiseen? Miten työpaikalla kannattaa toimia, jos työntekijä epäilee saaneensa koronavirustartunnan? Millaisia etätyökäytäntöjä yrityksessä voidaan ottaa käyttöön ja mikä on suositeltavaa? Korvaako Kela?

Käymme 16.3, 17.3, 18.3. ja 19.3. pidettävissä verkkokoulutuksissa läpi usein kysyttyjä kysymyksiä koronaviruksesta. Lisäksi kerrataan, mitä asioita yrittäjän pitää tietää koronaviruksen vaikutuksista työsuhteisiin ja yritystoimintaan. Koulutukset ovat maksuttomia ja avoimia kaikille yrittäjille. Alta pääset ilmoittautumaan mukaan tuleviin koulutuksiin tai katsomaan viime viikolla pidettyjen koulutusten tallenteet.

LÖYDÄ TULEVAT KOULUTUKSET JA ILMOITTAUDU MUKAAN TÄÄLLÄ.

KATSO VIIME VIIKOLLA PIDETTYJEN KOULUTUSTEN TALLENTEET TÄÄLLÄ.

Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Koulutus on suomenkielinen, vaikka osa sähköposteista sisältää englanninkielisiä ohjeita.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja tieto Suomen Yrittäjien jäsenyydestä. Info on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.

Webinaari tallennetaan ja tallenne toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten voit ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisi kuuntelemaan webinaaria mainittuna ajankohtana.

Kysyttävää

Lisätietoa saat sähköpostitse osoitteesta koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse numerosta 09 2292 2962.