25.4.2018 klo 11:41
Uutinen

Mäntsälän Messuilla hyvä tunnelma

Mäntsälän Messut järjestettiin Mäntsälän monitoimitalossa huhtikuun puolessa välissä. Tunnelma messuilla oli hyvä ja ulko-osastojen näytteilleasettajiakin suosittiin aurinkoisella säällä.

Messut järjestää Mäntsälä Mielessä ry, johon kuuluvat Mäntsälän Yrittäjät, Mäntsälän Yrittäjänaiset ja Mäntsälän Nuorkauppakamari. Tällä kertaa messut järjestettiin yhteistyössä Laurea-ammattikorkeakoulun oppilaiden kanssa.

Näytteilleasettajia oli monitoimitalon isossa ja vihreässä salissa.

– Olen todella tyytyväinen messuviikonloppuun, saimme paljon uusia asiakaskontakteja. On hienoa, että tällaisia tapahtumia järjestetään, toteaa näytteilleasettaja Tuula Eloranta Mäntsälän Fenno Optiikasta.

Mäntsälän Messujen päätoimikunnan puheenjohtaja Jari Sillanpää Mäntsälän Yrittäjistä ei ole tyytyväinen messujen kävijämäärään.

– Näytteilleasettajien kiinnostukseen messuja kohtaan olen tyytyväinen, näytteilleasettajia oli kaksi enemmän kuin viime messuilla, sanoo Sillanpää.

– Tunnelma messuilla oli odottava ja mukaan tulleet yritykset olivat tyytyväisiä. Myynnissä oli 14 messuosastoa enemmän kuin viimeksi.

– Kävijöitä messuilla oli noin 1100, joten messujen kävijämäärätavoitteesta jäimme, jatkaa Jari Sillanpää.

– Messujen rakentaminen ja purkaminen sujuivat erittäin hyvin ja aikataulut alittuivat. Kahvilasta saimme hyvää palautetta, iloitsee Sillanpää.

Katumainoskilpailun parhaat palkittiin

Mäntsälän Yrittäjien ja mäntsäläläisten oppilaitosten välisen katumainoskilpailun parhaat palkittiin Mäntsälän Messuilla. Oppilaat tekivät yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa suunnittelemalla yrityksille katumainoksia, jotka nostettiin huhtikuussa Keskuskadun mainostolppiin. Mäntsälän Yrittäjien työryhmä valitsi parhaat mainokset.

Alakoulun sarja, voittanut mainos Mannerkiven Liikenne, tekijät Siiri Viljanen, Lauri Kuutamo ja Joona Laisi Saaren koulusta.

Yläkoulun sarja, voittanut mainos Salon Annele, tekijät Olivia Kallio, Milena Kuisma, Maija Joensuu, Heidi Pehkonen, Noona Kiuru, Elsa Leppävuori ja Saara Mäenpää Riihenmäen koulusta, 8F-luokalta.

Katumainoskilpailun parhaat palkittiin kunniakirjoilla ja lahjakorteilla Mäntsälän Messuilla. Kuvassa voittaneiden töiden tekijät sekä keskellä Mäntsälän Messujen järjestävien yhdistysten edustajina Tuija Kivioja Mäntsälän Yrittäjänaisista ja Eero Kokko Mäntsälän Yrittäjistä.

Mannerkiven Liikenne oli paras katumainos alakoulun sarjassa.

Salon Annele oli paras katumainos yläkoulun sarjassa.

Mäntsälän Messuilla nähtiin hienoja voimisteluesityksiä.

Teksti ja kuvat Elina Alanko