Marckwort Oy Annette Marckwort-Lindgren ja Selene Marckwort
17.1.2023 klo 13:35
Uutinen

Marckwort Oy ⭐ Espoon Yrittäjien Viikon vieras

Espoon Yrittäjien Viikon vieras -sarja esittelee upeita espoolaisia yrityksiä ja yrittäjiä. Tällä viikolla vuorossa ovat yrittäjäsisarukset Annette Marckwort-Lindgren ja Selene Marckwort.

Yrityksen nimi?

Marckwort Oy

Yrittäjän nimi?

Annette Marckwort-Lindgren ja Selene Marckwort

Yritys perustettu?

1977

👍 Meidät löydät

👉 www.marckwort.fi
🌐 https://www.linkedin.com/company/marckwort-koulutusyhti%C3%B6t

Yrityksen toimiala?

Koulutus ja konsultointi

Marckwort kehittää ja kouluttaa yritysten henkilöstölle asiakaspalvelutaitoja, koulutus- ja esiintymistaitoja, vuorovaikutustaitoja sekä kielitaitoa.

Kehitämme asiantuntijoiden, kouluttajien ja perehdyttäjien koulutustaitoja
Parannamme asiantuntijoiden esiintymistaitoja
Autamme yritysten asiakaspalvelijoita palvelemaan entistä paremmin
Toteutamme työelämän kielivalmennukset yritysten erityistarpeeseen

Yrityksen tarina/historia?

Marckwort Oy on suomalainen koulutusalan perheyritys, jolla on perinteitä jo neljässä sukupolvessa.

Yritys syntyi rakkaudesta kieliin, kouluttamiseen ja hyvään palveluun.

Jo 1900-luvun alussa Marckwort Oy:n perustajan Auvo Marckwortin, VTM, isällä Gustavilla ja isoisällä oli menestyksekäs kielikoulu ja käännöstoimisto Hannoverissa.

Kielet olivat Gustavin suuri rakkaus. Eräs kieli, jota hän harrasti jo koulupoikana Saksassa, oli suomi. Hän avioitui suomalaisen Hilman kanssa ja muutti Suomeen. Gustav opetti Suomessa jopa 15 eri kieltä, kuten kreikkaa, hepreaa ja sanskritia.

Auvo Marckwort jatkoi sukunsa perinteitä koulutusalalla puolisonsa Raija Marckwortin, FM, kanssa perustamalla vuonna 1977 Marckwort Oy nimisen koulutusyrityksen.

Marckwortien koulutusperinne jatkuu neljännessä polvessa.

Annette Marckwort-Lindgren, KTM, on Marckwort Oy:n toimitusjohtaja ja auttaa yrityksiä löytämään oikeat kouluttajat sekä koulutusratkaisut, joiden avulla yritykset menestyvät jatkuvasti muuttuvassa maailmassa.

Seléne Marckwort, FM, kehittää yrityksen koulutuspalveluita, ja on kokenut, innostava ja pidetty kouluttaja. Sekä Selenellä että Annettella on aito halu auttaa asiakasyrityksiä ja niiden henkilöstöä kehittymään ja saada näkyvää muutosta aikaan.

Marckwort sijaitsee Espoon Keilarannassa ja yrityksellä on 20 ammattitaitoista kouluttajaa, jotka kouluttavat kieliä, asiakaspalvelutaitoja, koulutus- ja esiintymistaitoja sekä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja Marckwortin asiakasyrityksissä.

Marckwort kuuntelee herkällä korvalla asiakkaidensa tarpeita ja kehittää jatkuvasti omaa osaamistaan muuttuvassa maailmassa.

Oppimisen ja kehittymisen teemana on viime vuosina noussut esille osaamisen kehittämisen tärkeys sekä työmaailman jatkuva muutos. Etätyöhön siirtyminen on tuonut mukanaan uudenlaisia osaamisen tarpeita ja vuorovaikutuksen muotoja. Osaamisen kehittäminen, henkilöstön perehdytys, sekä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä teemoja ja niissä onnistuminen myös etäyhteyksien kautta on yrityksille entistä tärkeämpiä yritysten toiminnan jatkumiselle. Marckwort on yritysten tukena muutoksen onnistuneessa läpiviennissä.

Marckwort Oy:n vahvuus ja yli 45 vuotta jatkuneen toiminnan tae on, että meillä paneudutaan aidosti asiakkaan tilanteeseen sekä koulutettavien arkeen ja mennään asiakkaan maailmaan. Koulutuksissamme osallistujat saavat konkreettisia ratkaisuja ja työkaluja jokapäiväiseen työhönsä.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Työpäivä koostuu enimmäkseen vuorovaikutuksesta asiakkaiden ja kouluttajien kanssa. Kuuntelen asiakkaiden tarpeita, jotta osaan ehdottaa kunkin asiakkaan erikoistarpeeseen ja tilanteeseen sopivan koulutusratkaisun. Työpäivään kuuluu myös paljon oman henkilöstön kanssa ideointia, keskustelua ja ajatusten vaihtoa. Tärkeä osa työtäni on myös hakea ajankohtaista tietoa ja tutkimuksia koulutusalalta, ja pitää yllä asiantuntijuuttani koulutusalalla, sanoo Annette.

Jotain muuta, mitä haluat kertoa (esim. yrityksestäsi, asiakkaistasi, työntekijöistäsi)?

Koen, että koulutusala on mielenkiintoinen ja antoisa ala, jossa pääsen sukeltamaan yritysten ja organisaatioiden kehitystarpeisiin ja auttamaan yrityksiä kehittämään henkilöstön taitoja jatkuvasti muuttuvassa maailmassa.
Koulutusalalla tapahtuu tällä hetkellä paljon, ja on ilo nähdä miten osaamisen kehittäminen ja henkilöstön kouluttaminen on nostettu useissa yrityksissä tärkeäksi osaksi strategiaa.
Muutosta tapahtuu jatkuvasti, ja vain uuden oppimisen kautta muutos on mahdollinen.


Viikon vieras on Espoon Yrittäjien esittelysarja, jossa nostamme esiin upeita jäsenyrittäjiämme ja pääsemme kurkistamaan erilaisten yrittäjien arkeen kysymysten kautta.
Haluaisitko sinä olla meidän viikon vieras?
Voit tiedustella vapaita paikkoja maililla: anni.onnela@yrittajat.fi

Etkö ole vielä Espoon Yrittäjien jäsen? Liity mukaan >