Suomen Yrittäjien valtuuston puheenjohtajaksi
Helsingin Yrittäjien puheenjohtaja Mari Laaksonen on ehdolla Yrittäjien valtuuston puheenjohtajaksi
2.9.2022 klo 09:55
Uutinen

Mari Laaksonen ehdolle Yrittäjien valtuuston puheenjohtajaksi

Helsingin Yrittäjien puheenjohtaja Mari Laaksonen on ehdolla Suomen Yrittäjien valtuuston puheenjohtajaksi.

Tällä hetkellä valtuuston varapuheenjohtajana toimiva Mari Laaksonen aloitti yksinyrittäjänä toiminimellä 23-vuotiaana vuonna 1999. Vuonna 2003 yritys muutettiin osakeyhtiöksi. Puhtauspalveluyritys CleanMarin Oy työllistää tänä päivänä noin 25 henkilöä. Lisäksi Laaksonen on yrittäjäkumppanina muutamassa muussa yrityksessä.

Yrittäjäjärjestön toimintaan Laaksonen tuli mukaan vuonna 2009, ja Helsingin Yrittäjien puheenjohtajana hän on toiminut vuodesta 2018 lähtien. Ennen valtuuston varapuheenjohtajuutta Laaksonen oli Suomen Yrittäjien hallituksen jäsen.

Suomen Yrittäjien liittokokous järjestetään 22. lokakuuta Tampereella. Valtuuston puheenjohtajiston lisäksi järjestölle valitaan myös puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat tulevalle kaksivuotiskaudelle.

Järjestön puheenjohtajakisassa on toistaiseksi kaksi ehdokasta, järjestön istuva puheenjohtaja Petri Salminen ja Anne Niemi, toinen nykyisistä varapuheenjohtajista. Varapuheenjohtajakisaan ovat ilmoittautuneet mukaan Jyrki Hakkarainen, Varsinais-Suomen Yrittäjien puheenjohtaja ja toinen nykyisistä varapuheenjohtajista sekä Satakunnan Yrittäjien puheenjohtaja Jukka Hurrila ja Vaasan Yrittäjien puheenjohtaja Jenni Parpala. Hakkarainen, Hurrila ja Parpala ovat kaikki Suomen Yrittäjien hallituksen jäseniä.

Toimitus
Toimitus