2.4.2024 klo 09:09
Uutinen

Marke Koo Oy ⭐ Espoon Yrittäjien Viikon vieras

Espoon Yrittäjien Viikon vieras -sarja esittelee upeita espoolaisia jäsenyrityksiä ja -yrittäjiä. Viikon vieraana on mainonta- ja markkinointialan yrittäjä, AD, Marke Koo Kaikkonen.

Yrittäjän nimi?

Marke Koo Kaikkonen, AD

Yrittäjänä vuodesta?

Yrittäjänä 8 vuotta

Yhteystiedot?

👉 www.markekoo.com
IG
LinkedIn
Fb
📞 0400 513 449
📧 marke@markekoo.com

Yrityksen toimiala?

Mainonta ja markkinointi

Yrityksen tarina/historia lyhyesti

5 lapsen yrittäjäperheessä kasvaneena tiesin, että minusta tulee yrittäjä. Kun mainostoimistouraa Suomen suurimmissa toimistoissa oli takana yli 20 vuotta ja työn ohella suoritettu sisustussuunnittelijan koulutus ohi, perustin ensin toiminimen tehden sekä graafikon että sisustajan töitä. Palasin kuitenkin palkkatöihin AD:ksi muutamaksi vuodeksi. Kun konserni päätti lopettaa koko mainososastomme oli minun aikani siirtyä yrittäjäksi ja keskittyä mainontaan ja markkinointiin.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Työpäiväni vaihtelevat. Päivään voi kuulua asiakasneuvotteluja, yhteistyötä toisen markkinointitoimiston kanssa, suunnittelua tai vaikkapa pakkausten painokuntoon työstöä. Välillä ostan palvelua esim. taittotyöhön, tekstisuunnitteluun, kuvauksiin. Mutta yrittäjänä vastaan itse kokonaisvaltaisesti projektien visuaalisen suunnittelun lisäksi sisällöntuotannosta, alihankkijayhteyksistä, muutoskierroksista.
Myös kouluttautuminen ja vapaaehtoistyö Helsingin Yrittäjänaisten hallituksessa ja ry:n markkinointi vie paljon aikaani.

Mikä on se yrittämisen taito, jossa olet hyvä ja pystyt erottautumaan?

K-kauppiasäidilläni oli luontaisesti loistava palveluasenne, ja ennen kaikkea taito asettua asiakkaan asemaan. Tätä hänen perintöään vaalin omassakin työssäni. -Pyrin aina siihen, että asiakkaani saa enemmän kuin osaa edes odottaa.

Miten purat stressiä?

Avantouinnilla, liikunnalla.

Mikä on sinun guilty pleasure, mitä häpeät tunnustaa muille (paitsi yrittäjägollegoille).

Uppoudun työhöni välillä liikaa.

Onko sinulla aamurutiineja?

Hyvää musiikkia Spotifystä ja aamuvenyttelyt.

Anna yksi yrittämisen tai elämäntaidon vinkki yrittäjäkollegalle.

Uskalla innostua, ole oma itsesi. Myönnä virheesi ilman tekosyitä ja yritä oppia niistä.

Marke Koo Kaikkonen

Viikon vieras on Espoon Yrittäjien esittelysarja, jossa nostamme esiin upeita jäsenyrittäjiämme ja pääsemme kurkistamaan erilaisten yrittäjien arkeen kysymysten kautta.

Etkö ole vielä Espoon Yrittäjien jäsen? Liity mukaan >

💎 Katso kaikki Espoon Yrittäjien Viikon vieras -esittelyt täältä >