3.2.2017 klo 10:00
Uutinen

Markkinointipiiskausta yrittäjille Kuopiossa

Yli 4000 osallistujaa viime vuonna kerännyt Markkinointi-iltamat saapuu Savoon

Vuonna 2016 Markkinointi-iltamat -kiertue teki sen, mitä juuri kukaan ei uskonut: sai yrittäjät liikkeelle kuulemaan asiaa markkinoinnista.

Yli 4000 yrittäjää tai yrittäjäksi aikovaa kerääntyi 30 tapahtumaan ympäri Suomen Hangosta Utsjoelle. Maalis-huhtikuussa luvassa on jälleen 15 uuttaa paikkakuntaa, mutta teema on sama kuin ennenkin: ”Yrittäjä, tee nyt v**tu edes jotain – Markkinoi, älä marise”. Keskiviikkona 22.3.2017 klo 16-21 iltamat saapuu Hotelli IsoValkeisen juhlasaliin Kuopioon.

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin, mutta vaatii ilmoittautumisen osoitteessa: https://www.lyyti.fi/reg/marilta-kuopio

– Tyypillisesti tämän tapaisissa koulutuksissa puhutaan yleisen tason teoriaa, mutta käytännön neuvot jäävät puuttumaan. Markkinointi-iltamat keskittyy tiukasti konkreettisiin neuvoihin ja ohjeisiin, sanoo tapahtuman järjestäjä ja kouluttaja Pasi Rautio.

Yrittäjillä on nälkää markkinoinnin koulutukseen. Markkinoinnin ja myynnin muutos sekä yleinen taloudellinen tilanne ovat tehneet yrittäjän arjesta tukalan. Iltamista osallistujat
saavat sellaisia konkreettisia ohjeita, joilla myynti kasvaa nopeasti. Moni osallistuja onkin kertonut loistavista tuloksista. Tapahtumasta irtoaa kuitenkin muutakin.

– Konkreettisten neuvojen ja ideoiden lisäksi nyt tarvitaan myös kannustusta, takapuolelle potkimista, pientä piiskausta. Myös sitä on Markkinointi-iltamissa tarjolla, samoin kuin
vertaistukea ja uusia verkostoja, Rautio lupaa.

Tilaisuuden yhteistyökumppaneina ovat: Vakuutusyhtiö Fennia, Työeläkeyhtiö Elo sekä Mainostoimisto Värikäs. Myös Suomen Yrittäjät on mukana. Käytännön järjestelyistä vastaavat Suomen Yrittäjien paikallis- ja aluejärjestöt.

Lisätietoja:
www.markkinointi-iltamat.fi
Pasi Rautio, 0400 300 385
pasi(at)tuplaamo.fi