25.2.2019 klo 09:53
Uutinen

MARKKINOINTIYHTEISTYÖ TORNIMÄEN KUNTOPORTAILLA

Tornimäen kuntoportaat ovat nyt valmiit! Kunta tarjoaa yrityksille mahdollisuutta ryhtyä portaiden kumppaniksi ja saada näkyvyyttä omalle yritykselleen.

Klaukkalan Tornimäkeen on valmistunut kuntalaisten käyttöön kuntoportaat. Portaita on peräti 348 kpl ja nousua yhteensä 51 m. Vaikka portaita ei vielä ole otettu virallisesti käyttöön, on siellä ollut jo viime päivinä melko paljon käyttäjiä. Käyttö siis tulee varmaan olemaan melko suurta. Tulemme asentamaan portaille kävijälaskurinäytön, mistä näkyy vuosittainen ja päiväkohtainen käyttäjämäärän.

Portaiden viralliset avajaiset pidetään perjantaina 10.5.2019 Kansainvälisenä Unelmien liikuntapäivänä.

Esitykset portaiden rakentamisesta tulivat yksittäisiltä kuntalaisilta. Tuolloin oli mm. sosiaalisessa mediassa aika paljon keskustelua ja siellä mm. esitettiin, että portaat tehtäisiin talkoilla. Keskustelussa myös lupailtiin erilaista rahallista tukea hankkeelle, jotta portaat vain saataisiin rakennettua. Talkoilla noin suuren hankkeen toteuttaminen olisi kuitenkin ollut mahdotonta, joten kunta varasi hankkeelle investointimäärärahaa. Hankkeelle saatiin myös Opetusministeriön avustusta.

Portaiden alatasanteen yhteyteen tulee infotaulu, mihin nyt olisi sitten mahdollisuus saada tukijoiden ja yhteistyökumppaneiden nimet näkyviin.

Olemme alustavasti viime vuonna tiedustelleet yritysten halukkuutta tulla mukaan hankkeeseen. Tuolloin muutama yritys ilmoitti halukkuutensa olla mukana hankkeessa.

Nyt lähestymme uudestaan yrityksiä, jotta saamme tuon kumppanuustaulun valmiiksi ennen virallisia avajaisia. Tarjoamme yrityksille ja yhdistyksille mahdollisuutta saada nimensä ja logonsa PDF icontaulut-707x1000_5mm_ylitykset.pdf mukaiseen tauluun Klaukkalan Tornimäen kuntoportaiden alatasanteelle. Lupaamme ylläpitää taulua viiden (5) vuoden ajan.

Tauluun on mahdollista saada nimensä joko 300 euron tai 1000 euron hintaan. Mainoksen koko riippuu siis rahallisen panostuksen määrästä.

Hankkeeseen mukaantulo tulee varmistaa lähettämällä Tiedostomarkkinointikysely_lomake.docx allekirjoittaneelle sähköpostin liitteenä osoitteeseen antero.lempio@nurmijarvi.fi 31.3.2019 mennessä. Lisätietoa saa allekirjoittaneelta.

Antero Lempiö

liikuntapäällikkö puh 040 317 2050

Muita kiinnostavia aiheita