Suomen Yrittäjien pääekonomisti Mika Kuismanen.
8.12.2022 klo 08:47
Uutinen

Mika Kuismanen siirtyy Suomen Yrittäjistä rahapelialalle

Suomen Yrittäjien johtaja, pääekonomisti Mika Kuismanen jättää yrittäjäjärjestön ja siirtyy rahapelialan edunvalvojaksi.

Mika Kuismanen, 55, on valittu seitsemän eurooppalaisen rahapeliyhtiön perustaman Suomen Rahapeliala ry:n toimitusjohtajaksi. Uusi yhdistys ajaa Suomen rahapelijärjestelmän uudistamista. Kuismanen lopettaa Suomen Yrittäjissä tammikuun puolivälissä.

Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen pitää pääekonomisti Kuismasen lähtöä valitettavana.

– Mika Kuismanen on tehnyt erinomaista työtä. Hän on tuonut järjestön sisälle vahvaa talouspoliittista osaamista ja osallistunut laajalti talouskeskusteluun myös järjestön ulkopuolella, Pentikäinen sanoo.

– Haemme Kuismaselle seuraajaa vastaamaan Yrittäjien talous-, vero-, ilmasto- ja liikennepolitiikasta ja niihin liittyvästä vaikuttamisesta. Haemme henkilöä, jolla on vahva osaaminen näiltä alueilta ja halu osallistua keskusteluun sekä järjestön sisällä että ulkopuolella, Pentikäinen jatkaa.

Rekrytointi-ilmoituksen löydät täältä.

30-vuotisen uran ekonomistina tehnyt Kuismanen on ennen Suomen Yrittäjiä työskennellyt mm. valtiovarainministeriössä, Suomen Pankissa, Euroopan keskuspankissa ja Valtion taloudellisessa tutkimuskeskuksessa.

Toimitus
Toimitus