26.6.2019 klo 11:24
Uutinen

Mikään ei oo mahrotonta!

Tämä jäi päällimmäisenä mieleen toukokuun Nuorten Yrittäjien valtakunnallisesta tapahtumasta Get Togetheristä Kauhavalta.

Miten me saisimme hoettua juuri tätä mantraa itsellemme ja toisillemme? Elämässä pitää olla unelmia ja uskallusta sanoa ne ääneen ja rohkeutta tavoitella niitä.

Minun unelmani juuri nyt on kesäloma ja heti sen jälkeen unelmoin, että saamme aikaan ensi vuodelle kaikkien aikojen parhaimman, suurimman ja spektaakkelimaisimman Get Togetherin tänne Etelä-Savoon.

En pysty siihen yksin, tarvitsen tueksi teitä kaikkia. En vain Etelä-Savosta, vaan koko maasta. Jotta unelma käy toteen, täytyy meidän saada nuoret yrittäjät liikkeelle. Jotta saadaan nuoret yrittäjät liikkeelle, on meidän kyettävä tarjoamaan jotain uutta ja mielenkiintoista. Onni on puolellani ainakin paikan suhteen vai keksiikö joku äkkiseltään jotain mielenkiintoisempaa paikkaa kuin Järvisydän?

Yhteistyötä tehtiin jo tänä vuonna ja jopa yli aluejärjestörajojen, kun järjestettiin Kauhavan tapahtumaan yhteiskyyti Etelä-Karjalan ja Keski-Suomen nuorten yrittäjien kanssa. Kannatti järjestää ja suosittelen muitakin kokeilemaan, saattaa vaikka vahingossa tutustua uusiin ihmisiin.

Minä kerroin teille minun unelmani, jotta se toteutuisi, kerro sinäkin unelmasi jollekin, tehdään tästä vuosi, jonka jälkeen voidaan yhdessä todeta, ettei mikään ole mahrotonta.

Oheisilla Kauhavan tunnelmakuvilla toivotan kaikki tervetulleeksi ”samaan veneeseen” Järvisydämeen 15.-16.5.2019

Terveisin
Etelä-Savon Nuorten Yrittäjien puolesta
Saara