29.11.2019 klo 06:33
Uutinen

Mikael Fredman jatkaa puheenjohtajana

Mikael Fredman (kuvassa) valittiin yksimielisesti jatkamaan Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtajuutta torstaina 28.11.2019 pidetyssä sääntömääräisessä syyskokouksessa. Vaasan Yrittäjien Katja Rajala ja Vörå Företagare yhdistyksen Kaj Svels jatkavat varapuheenjohtajina.

Uutena Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien hallitukseen valittiin Vaasan Yrittäjien Heidi Similä ja Korsnäs Företagare yhdistyksen Göran Östberg. Toiselle kaudelle valittiin Vaasan Yrittäjien Caj-Erik Karp ja Susanna Tuohiniemi sekä Vähänkyrön Yrittäjien Birgit Nurmela. Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien hallituksessa jatkavat Malax Företagare yhdistyksen Mikael Finnäs, Mustasaaren Yrittäjien Maria Norrlin-Asplund sekä Vaasan Yrittäjien Carola Svahn-Salomäki ja Kai Salmi sekä Vörå Företagare yhdistyksen Björn Helsing.

Syyskokous hyväksyi myös toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2020. Lisäksi päätettiin palkkioista ja tilintarkastajista. Ensi vuoden painopisteitä ovat nuoret yrittäjät, hankintaneuvonnan kehittäminen ja ÖF-jäsenten integrointi Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjiin.