20.7.2018 klo 15:01
Uutinen

Millaisia yrityspalveluita tarvitaan tulevaisuuden Kainuussa?

Vastaa kyselyyn 12.8. mennessä ja vaikuta.

Viimeisen vuoden ajan meitä on puhuttanut ja välillä huolestuttanutkin yrityspalveluiden kohtalo Kainuussa. Maakuntauudistuksen myötä myös julkisiin yrityspalveluihin on tulossa muutoksia. Jatkossa puhutaan kasvupalveluista, ja ne uudistuvat, vaikka maakuntauudistus ei toteutuisikaan.

Myös kuntien elinkeinopalvelut ja kuntien omistaman elinkeinoyhtiön Kainuun Edun palvelut ovat murroksessa. Hyväksi koettu yrityspalvelumalli, Kasvua Kainuuseen, päättyi maaliskuussa hankkeen päättymisen myötä. Tällä hetkellä yrityksille on ollut tarjolla yrityspalveluita kuntien elinkeinopalveluissa, Kainuun ELY:ssä ja TE-palveluissa.

Murrosvaihe on mahdollisuus. Työstämme parhaillaan yhteistyössä kuntien edustajien, Kainuun Edun, Kainuun ELY:n, TE-palveluiden, Kainuun Liiton, Kainuun kauppakamariosaston sekä useiden muiden toimijoiden kanssa maailman parasta kainuulaista yrityspalvelumallia.

Kainuun Yrittäjien mielestä kainuulaiset yritykset tietävät parhaiten, millaisia palveluita tulevaisuuden Kainuussa tarvitaan.

Kerro siis mielipiteesi ja vaikuta tulevaisuuteen!

Kyselyyn vastaaminen vie vain muutaman minuutin.

Vastaa kyselyyn tästä >>

Lisätietoja:
Kainuun Yrittäjät
Anu Tervonen, toimitusjohtaja
p. 044 7287 100
anu.tervonen@yrittajat.fi