13.8.2018 klo 11:39
Uutinen

Ministerit ja Yrittäjät kohtaavat Lappeenrannassa tiistaina 14.8

Pääministeri Juha Sipilä, perhe-ja peruspalveluministeri Annika Saarikko ja liikenne-ja viestintäministeri Anne Berner kohtaavat tiistaina 14.8. Lappeenrannassa paikallisia yrittäjiä ja osaamista yrityskierroksilla sekä keskustelutilaisuuksissa.

Pääministeri Juha Sipilä, perhe-ja peruspalveluministeri Annika Saarikko ja liikenne-ja viestintäministeri Anne Berner kohtaavat tiistaina 14.8. Lappeenrannassa paikallisia yrittäjiä ja osaamista yrityskierroksilla sekä keskustelutilaisuuksissa. Keskustelutilaisuuksien järjestäjänä toimii Lappeenrannan Yrittäjät ja tapahtumat ovat osa Keskustan puoluejohdon, -eduskuntaryhmän johdon ja –ministeriryhmän yhteiskokousta Etelä-Karjalassa.

Klo 16 sote-alan toimijoilla on mielenkiintoinen tilaisuus olla mukana keskustelemassa sote-yrittäjyydestä sekä tulevasta valinnanvapaudesta valtakunnan merkittävimpien sote-päättäjien kanssa Eksoten Ruori-talossa.

Klo 17.30 Lappeenrannan Yliopistolla keskustellaan Suomalaisesta osaamisesta ja yrittäjyydestä. Tapahtuma on avoin kaikille yrittäjille.

Molemmat tapahtumat sisältävät mielenkiintoisia puheenvuoroja sekä mahdollisuuden olla vaikuttamassa yrittäjyyteen liittyvissä asioissa.

Lisätietoja tapahtumista sekä ilmoittautuminen tapahtumiin:

Sote-alan tapahtumaan: https://www.yrittajat.fi/etela-karjalan-yrittajat/lappeenrannan-yrittaja…

Suomalainen osaaminen ja yrittäjyys-tapahtumaan: https://www.yrittajat.fi/etela-karjalan-yrittajat/lappeenrannan-yrittaja…